reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Znalazłam naszą listę choć wiem że chyba ktoś się jeszcze dopisywał

Nasze sukcesy:
Bunny86- syn 05.2010, termin porodu: 01.09.2012- chłopiec
Karola- 27 lat, syn 08.2009, termin porodu: 10.09.2012
Kasiaip83- 29 lat, syn 10.2007, termin porodu: 10.12.2012
Sylwiad- 22lata córka 07.2010, termin porodu: 27.01.2013
Marta-l - 26 lat, aniołek 10tc
[*], termin porodu: 31.01.2013
Maryla86- 26 lat, syn 05.2011, termin porodu: 08.03.2013
Zonqa-28 lat, syn 10.2009, termin porodu:13.04.2013
Paulinka109- 25 lat, syn 10.2010, termin porodu:
Jord- 28 lat, córka 05.2010, termin porodu:
Wisieńka-syn prawie dorosły, córka 07.2011, termin porodu:

Nasze starania- trzymamy &&

Kinga- 26 lat, syn 12.2006, starania rozpoczęte
Gosiula23rex-28 lat, córka 09.2009, starania rozpoczęte
Mary-beth- 27 lat, córka 11.2011, starania rozpoczęte

Poczekalnia
Kobietka- 25 lat, starania maj 2013

Dziewczyny wykasowałam te dziewczyny które tu nie zaglądają i się nie udzialają. Zostawiłam tylko wszystkie zaciążone które były na tym wątku.

Proszę nowe osóbki o dopisanie się a starsze o aktualizacje danych

reklama
To i ja poproszę - do poczekalni, ale tylko na chwilkę (mam nadzieję) :-) Suana, 28 lat - starania za miesiąc

Jordgubbe - 2 krechy piękne, gratuluję :)

Pam - daj znać na co się zdecydowałaś! tak czy siak - do grudnia już nie tak daleko..

Anilek77 - witaj :-) Bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka. Ja swojego synka straciłam w lipcu (urodził się w czerwcu). Daj znać o wyniku testu, trzymam kciuki za 2 mega krechy!

Mery-beth, a jak tam u Ciebie?

Gosiula - ja czekam na Twoje II prawie jak na swoje ;) A Ciągły brak @ rokuje coraz lepiej :)

Ja się dopisuję do staraczek. 34 lata, 2 synków.

Dzięki za przyjęcie mnie do szacownego grona. ;-)
jordgubbe, suana, mary-beth- dziękuję za przyjazne posty.

Gosia ja tu dopiero od wczoraj jestem, a już nie mogę się doczekac kiedy zrobisz test... Trzymam kciuki. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Zonqa- fajnie popatrzeć na ta listę :) tak niedawno zaczynałam staranka ,a już prawie końcówka :)
Gośka powiedź wreszcie ,że to ciąża!!!!bo ileż może się ten okres spóźniać???
Witam też wszystkie nowe osóbki i życzę szybkiego zaciążenia:)

reklama
Witam widze ze lista staraczek sie powieksza :)
Ja dzis sie kiepsko czuje ;/
Fluidki dla was od mariuszka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gosia a za ciebie kciuki bo dlugo u ciebie nie ma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry