reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
hehe nie ma sprawy ;)

Ah nie wiem... ja sie musialam wygadac i wybralam zla osobe na wygadanie bo tak mi namieszala ze teraz mam implant... no coz... mam tydzien na zastanowienie sie bo wtedy mam wizyte u lekarza.... zobaczymy co to bedzie

Hej dziewczyny!
Można dołączyc?
Piszę na forum CPP, ale widzę, że tu też fajnie.:happy: W czerwcu poroniłam i staramy się o 3 dziecko. Za tydzień robię test. Liczę-jeśli można- na Wasze wsparcie, bo już świruję na całego: tylko o tym myślę, przeglądam internet wszerz i wzdłuż... Mierzę tempkę przez ostatnie 4 dni. :-p Makabra...

Dzien dobry!

Paulinka - przecudne II!!! :-):-) Mam nadzieje, ze dobrze sie czujesz!

Jord - kochana, poglaszcz brzuszek! :-) Wszystko OK?

Aniolek - witaj! Bardzo mi przykro z powodu tego, przez co przeszlas! Trzymam kciuki za staranka!

Anilek - witaj! Trzymam kciuki!

hej!
Dziewczynki dziś mam bardzo aktywny od rana dzień i jestem z tego bardzo szczęśliwa, mąż ma 4 dni wolnego juuupi, jutro do sądu jedzie także z Weronią się wybieramy do galerii po Smyku sobie m.in pochodzimy.
W domku już na dole wylewki w toku za tydzień po bramę garażową jedziemy...
Pam ja też zawsze miałam mega instynkt macierzyński, ale niestety zbyt malo odwagi by wcześniej zostać mamą- wiesz po bożemu najpierw studia potem ślub a dalej to już wiadomo- dlatego podziwiam i wspieram Cię w twojej decyzji!
A ja nadal bezokresowo wczoraj wieczorem mnie tak sutki paliły szczypały, że miałam ochotę zdjąć wszystko i z gołymi cycuchami paradować!

Hej

Witam nowe staraczki :)

Jord ten syrop jest dobry jestem właśnie w trakcie kuracji nim ale fakt faktem że na pierwszym etapie ciąży połączenie smakowe może być kiepskie

Paulina piękna gruba krecha

Jord u ciebie nawet na minaturzse widziałam drugą kreskę więc to nie był cień cienia :)

Gosia testuj bo my Ty z niecierpliwości uschniemy

U nas ok choć ja złapałam przeziębienie i zapalenie spojówek. Młody dziś miał ślubowanie na przedszkolaka i zaraz jadę po niego do przedszkola

Przesyłam Wam fluidki}}}}}}}}}}}}}}}} i pozdrawiam cieplutko

reklama
Do góry