reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

zonqa napewno bedzie dobrze 11 tyg juz za wami a malutkie rosnie i jest zdrowe to najwazniejsze ja tez mialam krwiaczek ale sie wchlonal po jakims czasie bedzie dobrze kochana :)

reklama
Czesc wszystkim!

Zonqa
- oby ten krwiak szybko zniknal i plamienia juz Cie nie meczyly!

Sylwia - jak sie masz?

Jord - jak Twoje samopoczucie?

Gosia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II na tescie!!!

U nas hektyczne ostatnie dni, dlatego malo mialam czasu na forum, ale juz bedzie lepiej! :tak: W piatek zaliczylismy z moim M. super koncert! :tak: Zas Mia spala u dziadzia i czula sie tam rewelacyjnie! :-)

Buziaki i pozdrowienia dla Was wszystkich! :-)

zonga- to fatalnie....ale daj Bóg wszystko będzie dobrze...pewnie się bidulo przestraszyłaś....leż odpoczywaj....a jak starszy brat? daje odpocząć czy wymaga dużo uwagi?

Starszy brat daje odpoczywać.

Krwiaczek jest na szczęście maluti 1,5x1,5 cm więc mam nadzieję, że szybko się wchłonie i będę mogła jako tako funkcjonować :)

Przestraszyłam się i to bardzo ale po usg wszystkie emocje opadły i się uspokoiłam

kurcze jak takie maleństwo potrafi przestraszyć człowieka no nie? mam nadzieję że sie wchłonie raz dwa....bo z tego co piszesz leżenie nie lezy w twojej naturze...i może być cięzko co nie?

Filip ma prawie 3 lata więc w sumie sam potrafi sobie zorganizować zabawe...masz jakieś dolegliwości ciązowe?

która teraz testuje? paulinka ty??

Hej!
Sou no nie mogę ty szczęściaro GRATULACJĘ!!!- proszę o fluidki
Zonqa kochana uważaj na siebie a będzie oki!!
U nas wczorajsze urodziny udały się goście dopisali było super nasza mysia dzielna bo wieczorkiem w piątek dostała gorączki i z tą gorączką świętowała- jak wszyscy pojechali to skwitowała, że mamy jej imprezkę wyprawić bo to były tylko urodziny!!!
A tak to znów jej dziś przeszło a za to ja zakatarzona masakra normalnie!! Mężuś właśnie do pracy pojechał i tak 3 nocki bez niego ale 4 nocka oj! czyste szaleństwo będzie!!
Sou kurcze szok też tak chcę!!!

Diablica-Filip chodzi do przedszkola więc większość dnia leżę grzecznie. Mama go odbiera i stara się go zawsze czymś zająć a poza tym Fifek jakimś cudem rozumie że nie mogę tak chodzić i muszę leżeć i potrafi się sam bawić a jak potrzebuje mamuni to wchodzi do łóżka przytula się i wtedy rysujemy, oglądamy i czytamy bajki.

Ale fakt faktem nie lubię być zależna od kogoś i już mnie trochę tyłek i plecy bolą od leżenia ale bąbel jest w tej chwili najważniejszy

Sou-ogromne ciche gratulacje

Gosia-solenizantka była dzielna, super że imprezka przepraszam urodziny się udały:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry