reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Czesc wszystkim!
Zonqa - oby ten krwiak szybko zniknal i plamienia juz Cie nie meczyly!
Sylwia - jak sie masz?
Jord - jak Twoje samopoczucie?
Gosia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II na tescie!!!
U nas hektyczne ostatnie dni, dlatego malo mialam czasu na forum, ale juz bedzie lepiej! W piatek zaliczylismy z moim M. super koncert! Zas Mia spala u dziadzia i czula sie tam rewelacyjnie! :-)
Buziaki i pozdrowienia dla Was wszystkich! :-)
Zonqa - oby ten krwiak szybko zniknal i plamienia juz Cie nie meczyly!
Sylwia - jak sie masz?
Jord - jak Twoje samopoczucie?
Gosia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II na tescie!!!
U nas hektyczne ostatnie dni, dlatego malo mialam czasu na forum, ale juz bedzie lepiej! W piatek zaliczylismy z moim M. super koncert! Zas Mia spala u dziadzia i czula sie tam rewelacyjnie! :-)
Buziaki i pozdrowienia dla Was wszystkich! :-)
diablica3010
mama na cały etat
zonga- to fatalnie....ale daj Bóg wszystko będzie dobrze...pewnie się bidulo przestraszyłaś....leż odpoczywaj....a jak starszy brat? daje odpocząć czy wymaga dużo uwagi?
zonqa
Szał, dziki szał...
Starszy brat daje odpoczywać.
Krwiaczek jest na szczęście maluti 1,5x1,5 cm więc mam nadzieję, że szybko się wchłonie i będę mogła jako tako funkcjonować
Przestraszyłam się i to bardzo ale po usg wszystkie emocje opadły i się uspokoiłam
Krwiaczek jest na szczęście maluti 1,5x1,5 cm więc mam nadzieję, że szybko się wchłonie i będę mogła jako tako funkcjonować
Przestraszyłam się i to bardzo ale po usg wszystkie emocje opadły i się uspokoiłam
diablica3010
mama na cały etat
kurcze jak takie maleństwo potrafi przestraszyć człowieka no nie? mam nadzieję że sie wchłonie raz dwa....bo z tego co piszesz leżenie nie lezy w twojej naturze...i może być cięzko co nie?
Filip ma prawie 3 lata więc w sumie sam potrafi sobie zorganizować zabawe...masz jakieś dolegliwości ciązowe?
która teraz testuje? paulinka ty??
Filip ma prawie 3 lata więc w sumie sam potrafi sobie zorganizować zabawe...masz jakieś dolegliwości ciązowe?
która teraz testuje? paulinka ty??
gosiula23rex
Fanka BB :)
Hej!
Sou no nie mogę ty szczęściaro GRATULACJĘ!!!- proszę o fluidki
Zonqa kochana uważaj na siebie a będzie oki!!
U nas wczorajsze urodziny udały się goście dopisali było super nasza mysia dzielna bo wieczorkiem w piątek dostała gorączki i z tą gorączką świętowała- jak wszyscy pojechali to skwitowała, że mamy jej imprezkę wyprawić bo to były tylko urodziny!!!
A tak to znów jej dziś przeszło a za to ja zakatarzona masakra normalnie!! Mężuś właśnie do pracy pojechał i tak 3 nocki bez niego ale 4 nocka oj! czyste szaleństwo będzie!!
Sou kurcze szok też tak chcę!!!
Sou no nie mogę ty szczęściaro GRATULACJĘ!!!- proszę o fluidki
Zonqa kochana uważaj na siebie a będzie oki!!
U nas wczorajsze urodziny udały się goście dopisali było super nasza mysia dzielna bo wieczorkiem w piątek dostała gorączki i z tą gorączką świętowała- jak wszyscy pojechali to skwitowała, że mamy jej imprezkę wyprawić bo to były tylko urodziny!!!
A tak to znów jej dziś przeszło a za to ja zakatarzona masakra normalnie!! Mężuś właśnie do pracy pojechał i tak 3 nocki bez niego ale 4 nocka oj! czyste szaleństwo będzie!!
Sou kurcze szok też tak chcę!!!
zonqa
Szał, dziki szał...
Diablica-Filip chodzi do przedszkola więc większość dnia leżę grzecznie. Mama go odbiera i stara się go zawsze czymś zająć a poza tym Fifek jakimś cudem rozumie że nie mogę tak chodzić i muszę leżeć i potrafi się sam bawić a jak potrzebuje mamuni to wchodzi do łóżka przytula się i wtedy rysujemy, oglądamy i czytamy bajki.
Ale fakt faktem nie lubię być zależna od kogoś i już mnie trochę tyłek i plecy bolą od leżenia ale bąbel jest w tej chwili najważniejszy
Sou-ogromne ciche gratulacje
Gosia-solenizantka była dzielna, super że imprezka przepraszam urodziny się udały
Ale fakt faktem nie lubię być zależna od kogoś i już mnie trochę tyłek i plecy bolą od leżenia ale bąbel jest w tej chwili najważniejszy
Sou-ogromne ciche gratulacje
Gosia-solenizantka była dzielna, super że imprezka przepraszam urodziny się udały
Ostatnia edycja:
reklama
diablica3010
mama na cały etat
sou- GRATULACJE OGROMNIASTE....YUPI YUPI.....DAWAJ FOTE...NIECH NO SIĘ NAPATRZĘ