reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

sylwia, no to Ci ulżyło...super, że wszystko jest dobrze:)
czy Wam się tez czasem tak dłuży?? dzisiejszy dzień trwa i trwa, mógłby być już wieczór :p
mnie dziś szybko dzień zleciał, zresztą jak jestem w domu i dzień mam w miarę zaplanowany to biegnie nie wiem kiedy.......
A u mnie dzis lepszy humor byl;am u gina i nie jest zle :) w srode mam koljne usg i badania krwii eh tego nie lubie
super że humorek lepszy:)

no i pierwszy mecz mamy za sobą jednak takie emocje to nie na moje nerwy:(
ale chyba obejrzę sobie czechy rosja:tak:

reklama
Hej Dziewczyny

Kobietka gratulacje z okazji pracy

Sylwia no to teraz będziesz spokojniejsza. Trzymam kciuki za 9 spokojny miesięcy

Kasia no czasem jest tak że dzień dłuży się niemiłosiernie

Butterfly, Gawit witam u nas i mam nadzieję, że zostaniecie z nami na dłużej, wpiszcie się na naszą listę.

Julita ciebie też jeszcze nie ma na naszej liście więc proszę o dopisanie brakujących informacji.

Nasze sukcesy:
Bunny86- syn 05.2010, termin porodu: 01.09.2012- chłopiec
Karola- 27 lat, syn 08.2009, termin porodu: 10.09.2012
Kasiaip83- 29 lat, syn 10.2007, termin porodu: 10.12.2012
Sylwiad- 22lata córka 07.2010, termin porodu: 27.01.2013
[FONT=&amp] Goko - 30 lat, 2 synów, termin porodu[/FONT]:

Nasze starania- trzymamy &&
Kinga- 26 lat, syn 12.2006, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania rozpoczęte
[FONT=&amp]Anna2101[/FONT][FONT=&amp]- 19 lat, córka 09.2011, starania rozpoczęte[/FONT]
[FONT=&amp]Phoenix[/FONT]- 27 lat, syn 09.2009, starania rozpoczęte
[FONT=&amp]Joweg- 20 lat, starania rozpoczęte[/FONT]
Maryla86- 26 lat, syn 05.2011, starania rozpoczęte
[FONT=&amp]Jord- 28 lat, córka 05.2010, starania rozpoczęte[/FONT]
[FONT=&amp]Zonqa-28 lat, syn 10.2009, starania rozpoczęte[/FONT]
Baskaaa-21 lat, starania rozpoczęte
[FONT=&amp]Trojan85- starania maj 2012[/FONT] ????

Poczekalnia
Gosiula23rex-28 lat, córka 09.2009, starania czerwiec 2012
Jagisia- 27 lat, syn 15 miesięcy, starania wakacje 2012
[FONT=&amp]Wisieńka-syn prawie dorosły, córka 07.2011, starania wrzesień 2012[/FONT]
[FONT=&amp]Paulinka109- 25 lat, syn 10.2010, starania wrzesień 2012[/FONT]
JustkK- 28 lat, syn 10.2009, starania jesień 2012
Magdzik20-22 lat, syn 08.2010, starania zima 2012
Leno_no- 22 lat, syn 09.2009, starania 2013
Mary-beth- 27 lat, córka 11.2011, starania styczeń 2013
[FONT=&amp] Kobietka- 25 lat, starania maj 2013
Paulina.oo- 19 lat, starania wakacje 2013
Ciocia Klocia-28 lat, córka 6 lat, syn 4 lat, starania w planach
[/FONT]
[FONT=&amp]Kamea- 28 lat, syn 01.2010, starania w planach[/FONT]
Oszqrde- 25 lat, syn 07.2011, starania w planach
[FONT=&amp]MeKlaudia[/FONT]
Julita1212
MA-KA
Julka05091985
[FONT=&amp]Ikasia[/FONT]
[FONT=&amp]Asaiczek18 [/FONT]

Konietka gratulacje pracy !!!!!!!!!!!!

Sylwia super że już w lepszym humorze

Kinga ale Ci zazdroszcze tego wolnego - w domu tyle roboty a czasu jak na lekarstwo

Witam nową foremke ;-) i oby z rodzeństwem poszło szybciej jak z córą ;-)

Gosiula jak tam ty chyba jusz po owu co ????????????????????

a u mnie nic nowego prucz tego ze za mało mam czasu i kasy hahahhaha czyli standard

Cześć dziewczyny!

maryla tej kasy w dzisiejszych czasach to chyba dzisiaj kazdemu brakuje, niestety...
zonqa widzę czy chyba coś się nasza lista przeczyściła... Oby zieleni było jak najwięcej!! :-)
julita to prawda meczowe emocje siegały zenitu! Następnym razem zamiast piwka będzie meliska :-D

Jak tam samopoczucie cieżarnych mamusiek?? :-)

gawit i ja się witam z Tobą! Widzę ze ciężką przeprawę miałaś zeby zobaczyc te dwie upragnione kreski... Życzę Ci żeby i tym razem się udało!!
kinga85 bardzo wymowny avatar :-D

Cześć!
A my dziś z Wenia samiutkie w domku. Moje dziecię leży na podłodze i ogląda bajki bo na dworze pada.
mary tak u mnie już po owu zaczęliśmy na dobre staranka i dziwnie się czuję pobolewa mnie brzuch tak jak na @ a przecież dopiero miałam!!
Fajnie, że nas coraz więcej!

reklama
Do góry