reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Witam!
czy można dołączyć?
mamy już córeczkę, która w listopadzie skończy 3 latka, obecnie jestem już po owulacji, więc czekam na brak @ ;-) aczkolwiek obawiam się, że nie będzie łatwo :-( Martynkę "robiliśmy" 2 lata :-( przed nią miałam 2 poronienia :-( generalnie mam problem z prolaktyną, a teraz i tsh doszło. ale mam cudowną panią dr dzięki której mamy naszą Martysię, więc mam nadzieję, że i z drugim dzidziusiem nam pomoże :-)
póki co biorę "tylko" bromergon i eutyrox 50 i olej z wiesiołka. na razie nie mam stymulacji owulacji, ale jak do sierpnia nie uda się zaciążyć, to znów będę brała leki na owulację. nie ważne! oby się tylko udało! przy Martynce udało się po trzech cyklach z CLO :-)
eh rozpisałam się ;-) przepraszam :zawstydzona/y:ale tak fajnie tu u Was :-)

reklama
gawit witam Cię ! :-)

Miłego wieczoru i dobrej nocy życzę ! Moje drogie pamiętajcie jutro jest międzynarodowy dzień seksu !
biggrin.gif
świętujecie?

witam was

u mnie kolejny koszmarny dzień w pracy
:dry::sorry2:
ojej a co znowu??
Jestem po usg nie za bardzo zadowolona trwalo 3 minuty ;/
Ogolnie pecherzyk ciazowy ma wielkosc 5tygodni2dni wqiec mniejsza niz powinna byc za tydzien mam miec kontrolne usg .
Lekarz powiedzial ze tetno chyba dodatnie ale nie jest pewny bo ciaza jest za mala.
nie martw się na zapas, dużó odpoczywaj a wszystko będzie dobrze
Cześć Kobietki :) wróciłam niedawno od fryzjera, trochę zmian nie zaszkodzi :-) i czasem G mnie dziś nie pozna jak wróci z pracy, pogoda paskudna- ale życzę Wam cieplutko miłego i spokojnego popołudnia i leniwego długiego weekendu już na zaś :-)
super że zadowolona jestes z nowej fryzurki, trzeba myśleć również o przyjemnościach dla siebie:)
Dziewczyny wasze kciuki działają cuda , i Bunny Twój kopniak :) bo dostałam tę pracę , jestem mega szczęśliwa :)
super, gratulacje
gratulacje, gratulacje kobietka:)
dzisiaj doszłam do wniosku, że fajnie tak nie mieć okresu:) mały już śpi, więc wieczór przy filmiku spędzę:) miłego wieczorku
oj tak, ja nie miałam @ przez rok i 10 mc
Witam!
czy można dołączyć?
mamy już córeczkę, która w listopadzie skończy 3 latka, obecnie jestem już po owulacji, więc czekam na brak @ ;-) aczkolwiek obawiam się, że nie będzie łatwo :-( Martynkę "robiliśmy" 2 lata :-( przed nią miałam 2 poronienia :-( generalnie mam problem z prolaktyną, a teraz i tsh doszło. ale mam cudowną panią dr dzięki której mamy naszą Martysię, więc mam nadzieję, że i z drugim dzidziusiem nam pomoże :-)
póki co biorę "tylko" bromergon i eutyrox 50 i olej z wiesiołka. na razie nie mam stymulacji owulacji, ale jak do sierpnia nie uda się zaciążyć, to znów będę brała leki na owulację. nie ważne! oby się tylko udało! przy Martynce udało się po trzech cyklach z CLO :-)
eh rozpisałam się ;-) przepraszam :zawstydzona/y:ale tak fajnie tu u Was :-)
witaj życzę by @ się nie pojawiła:tak:

Staram sie odpoczywac ile moge ale przy oliwce za bardzo sie nie da niestety
u mnie by wychodzilo ze jest ok bo ja mam rozne eee cykle ostatni mial 38 dni ;/

Dzięki dziewczyny za gratulacje :)
Gawit- witaj witaj miło Cię poznać, rozgość się i trzymam kciuki żeby się Wam udało jak najszybciej , ja też się leczę na tarczycę tak jak Ty ,ale ja mam letrox 50 .

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :-) na tyle na ile pozwoli mi moja córcia, a raczej pozwala mamie posiedzieć przy kompie ;-), będę zaglądać :-)
Pozdrowionka

witam się

kobietka super że sie udało!!!! :-)

Miałam koszmarny tydzień ale to już za mną! od wczoraj mam wolne 4dni! :)))))) ale mi dobrze..... jutro imprezka. dzis mam robote w domku.
W przyszłym tyg bedzie lepiej w pracy bo tube się wymieni. nie bede tak klneła

reklama
sylwia, no to Ci ulżyło...super, że wszystko jest dobrze:)
czy Wam się tez czasem tak dłuży?? dzisiejszy dzień trwa i trwa, mógłby być już wieczór :p

Do góry