maryla86
Fanka BB :)
super zapraszamy do czestego klikania ;-) i oby szybko sie udało ;-)Cześć wszystkim, postanowiłam dołączyć do grupy staraczek 2013! bo sama chcę postarać się w tym o dzidziusia albo i w przyszłym wszystko zależy od wyników badań i leczenia które zaproponują mi na wizycie lekarze
hej to zalezy jakie Ci lekarz zwolnienie napisał jak na l4 napisał ze masz leżeć to musisz być w dom a jak masz l4 ale nie masz zaznaczone ze musisz leżeć - to nie musisz być i nawet jak przyjda to własnie możesz powiedzieć ze byłaś na spacerze czy u lekarza i że nie masz napisane że masz leżec plackiem i będzie ok ale jak masz napisane że masz leżeć to mogą robić problemy z tego co sie orjentuje ;-)no pogoda do duszy...oby taki cały miesiąc nie był...
Sylwiu, oszczędzaj się i dużo leż...daj znac po usg, to na pewno nic groźnego, nie przemęczałaś się? a jak z dźwiganiem małej teraz? podnosisz ją? na pewno ciężko przy takim malutkim dziecku go nie podnosić.. trzymam kciuki!!
my siedzimy w domku, mam l4 z leżeniem, moja lekarz kazala mi byc do 16 w domu, bo podobno może byc kontrola z zusu i jakby mnie nie zastali to moga zwolnienie cofnąć...czy orientujecie się czy żeczywiście trzeba być ciągle w domu, jesteście juz na zwolnieniu i w dodatku z leżeniem? jak tak to czy wychodzicie do południa na spacerki? nie wiem co robic, bo nie chce mi się marnować dnia jak będzie ładnie na siedzenie w domu