reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Cześć wszystkim, postanowiłam dołączyć do grupy staraczek 2013! bo sama chcę postarać się w tym o dzidziusia albo i w przyszłym :) wszystko zależy od wyników badań i leczenia które zaproponują mi na wizycie lekarze :)
super zapraszamy do czestego klikania ;-) i oby szybko sie udało ;-)

no pogoda do duszy...oby taki cały miesiąc nie był...
Sylwiu, oszczędzaj się i dużo leż...daj znac po usg, to na pewno nic groźnego, nie przemęczałaś się? a jak z dźwiganiem małej teraz? podnosisz ją? na pewno ciężko przy takim malutkim dziecku go nie podnosić.. trzymam kciuki!!
my siedzimy w domku, mam l4 z leżeniem, moja lekarz kazala mi byc do 16 w domu, bo podobno może byc kontrola z zusu i jakby mnie nie zastali to moga zwolnienie cofnąć...czy orientujecie się czy żeczywiście trzeba być ciągle w domu, jesteście juz na zwolnieniu i w dodatku z leżeniem? jak tak to czy wychodzicie do południa na spacerki? nie wiem co robic, bo nie chce mi się marnować dnia jak będzie ładnie na siedzenie w domu:(
hej to zalezy jakie Ci lekarz zwolnienie napisał jak na l4 napisał ze masz leżeć to musisz być w dom a jak masz l4 ale nie masz zaznaczone ze musisz leżeć - to nie musisz być i nawet jak przyjda to własnie możesz powiedzieć ze byłaś na spacerze czy u lekarza i że nie masz napisane że masz leżec plackiem i będzie ok ale jak masz napisane że masz leżeć to mogą robić problemy z tego co sie orjentuje ;-)

reklama
Jestem po usg nie za bardzo zadowolona trwalo 3 minuty ;/
Ogolnie pecherzyk ciazowy ma wielkosc 5tygodni2dni wqiec mniejsza niz powinna byc za tydzien mam miec kontrolne usg .
Lekarz powiedzial ze tetno chyba dodatnie ale nie jest pewny bo ciaza jest za mala.

Sylwia leż odpoczywaj i się nie stresuj nadrobi wszystko
a może lekarz ciapa i nic nie widzi może leć jeszcze do szpitala i powiedź że cię brzuch ciągnie niech zrobią usg i będziesz spokojniejsza

ale ja mialm usg na szpitalu bo naleze do szpitalnej przychodni i lekarz ze szpitala robil to usg ;/ ale wychodzilo by sie ze jest ok bo u mnie z cyklemi bylo roznieee raz mialam 33 dni raz 38 dni a raz 42 dni wiec widzisz ale mialam nadzieje juz na serduszko

Cześć Kobietki :) wróciłam niedawno od fryzjera, trochę zmian nie zaszkodzi :-) i czasem G mnie dziś nie pozna jak wróci z pracy, pogoda paskudna- ale życzę Wam cieplutko miłego i spokojnego popołudnia i leniwego długiego weekendu już na zaś :-)

reklama
gratulacje, gratulacje kobietka:)
dzisiaj doszłam do wniosku, że fajnie tak nie mieć okresu:) mały już śpi, więc wieczór przy filmiku spędzę:) miłego wieczorku

Do góry