Dzień dobry wszystkim ja mam 24 lata i mieszkam w Kutnie woj Łódzkie, widzę ,że tutaj są już szczęśliwe mamusie , super może czegoś się od Was nauczę na przyszłość:-), chyba tylko ja "bez dzietna" piszę w nawiasie bo mam jednego Aniołka tam u góry.
Diablica, Jordgubbe, Bunny86, Phoenix, Karola1917,Kamii,Magdzik dziękuję za ciepłe przywitanie cieszę się ,że mogę do Was dołączyć postaram się szybko wkręcić:-).
Paulinko-Witaj:-) ja z powodu mojego poronienia i ciężkiej sytuacji w domu (obecnie jest już ok) zachorowałam na zespół paranoidalny no i byłam w szpitalu z tego powodu , w maju wyszłam ze szpitala i jestem już na prostej drodze do wyzdrowienia ,ale leki muszę brać przez 2 lata od momentu wyjścia ze szpitala czyli do maja 2013 ,a potem się zobaczy jak zdrowie pozwoli to będę chciała w tym właśnie 2013 roku zajść w ciąże.
Bardzo pragnę dziecka , u mnie w rodzince dzieciaków jest mnóstwo , w grudniu i styczniu urodzą się kolejne maleństwa tylko ja tak w miejscu stoję ,ale mam nadzieję ,że się tutaj odnajdę u Was mimo ,że pociechy nie mam jeszcze , pozdrawiam Was wszystkie.