reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Dziewczyny ja już na nogach. Mały dziś jak na złość nie dał pospać:no:

Zmykam coś wszamać. Wczoraj M przywiózł rogaliki z ciasta półkruchego z nadzieniem różanym :-D pychotka:tak:

Trojan próbuj na pewno wyjdzie może nie od razu ale wyjdzie:tak:

Pozdrawiam Was cieplutko

witajcie dziewczynki
ja dziś nie wytrzymałam i weszłam na wagę i co zobaczyłam?
69,5 kg :-) jeszcze parę tygodni i może spadnę na 60kg, ale robię małą zmianę diety bo karkówki już mam dość dziś idę kupić chudy twarożek , jogurty naturalne i piersi z kurczaka oraz warzywa będę trochę urozmaicać sobie.troszkę kurczaczka gotowanego plus warzywka na patelnie ,na pewno od tego nie utyję.
Trojan-ja jak wklejam to kopiuję sobie ten suwaczek cały i wklejam w sygnaturę i mi działa to.

Cześć dziewczyny.
Kobietko dobrze robisz urozmaicając sobie dietkę. Napewno będzie dla Ciebie zdrowsza.
Moja dietka też idzie całkiem dobrze. Ciągle walczę z pokusami, nie zawsze mi sie udaje ale mimo wszystko waga spada. Jest nadzieja;-)

reklama
Do góry