reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Edyta- no teraz to zważę się za tydzień tzn w poniedziałek lub w niedziele zobaczymy czy coś ta dieta daje bo już mam dość tej karkówki:no:dziś do niej sobie nałożyłam ciutkę ziemniaczków żeby inny smak załapać.

Wcale sie nie dziwie ze masz jej dosc :-p cale szczescie w przyszlym tygodniu czeka cie raj urozmaicen hehe warzywka itd :-)

O taaaak w przyszłym tygodniu poszaleję:-):tak:
Można owoc ,warzywo ,a nawet kefirek i kurczaka czytałam o tej diecie w necie i znalazłam fajniejszy jadłospis niż ta łopatka na smalcu przez cały tydzień.

Też tak myślę :-)skończy się ten straszny głód bo pewnie już mi się do tego czasu żołądek przyzwyczai skurczy się na bank bo takie małe porcje to wiadomo ,że się kurczy żołądek.

Tak sobie mysle ze my kobietki jestesmy w stanie tyle wycierpiec aby dobrze wygladac ,faceci nigdy nam nie dorownaja pod tym wzgledem :-p

Ja też jestem teraz zatrudniona jako przedstawiciel handlowy ale moja zadania raczej wskazują na marketingowca bo zajmowałam się układaniem katalogów ciast i robiłam różne oferty a poza tym załatwiałam różności związane z działalnością cukierni.

Ja już się przyzwyczaiłam że w nocy wyjeżdża, choć czasem to brak mi go:-(Filip się rodził akurat jak był w trasie i musiałam sobie jakoś ra(o)dzić:sorry2:

Edytka zapraszam

Ostatnia edycja:
No masz racje:tak: my kobiety mamy więcej samozaparcia tak mi się wydaje ja mam tyle pyszności w lodówce i po szafkach pełno ciastek ,a ich nie jem trzymam się twardo chciałabym schudnąć do 60kg te 11kg jeszcze mogłabym schudnąć bo ważę 71 kg to jest waga z poniedziałku nie wiem jak teraz ,ale poczekam z ważeniem do poniedziałku.

reklama
na jakim zamknietym? co to jest.

kobiety wogóle więcej są w stanie znieść a ciąża? jak czytam o tych dolegliwościach ciążowych to myślę ze niejeden facet wymiękłby od samego słuchania

Do góry