reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Zonqa mojego tez czasami nie ma w nocy,ale to naprawde sporadycznie sie zdarza,a ja tak nie lubie byc sama w domku :no:

Kobietka to teraz czekamy do poniedzialku, &&& za pomyslny spadek wagi ;-)

Ja zmykam do dzieci,bede pozniej papa

reklama
Trojan- pisałam o wątku zamkniętym , to taka grupa zamknięta , u nas w grupie jest taka zasada ,że jak ktoś udziela się dłużej niż miesiąc to może dostać zaproszenie do takiej grupy po głosowaniu w grupie oczywiście.

ale za przeproszeniem takie zasady nie powodują ze chce mi się pisać tylko wręcz odwrotnie:confused: sa rzeczy o których nie chce pisać na forum gdzie wszyscy moga czytac a czekac miesiąc?

dziewczynki doradzcie mi bo mam mały dylemat. Syn bedzie wystepował w przedszkolu i ma być Józefem.. jak mam go ubrać? nie mam pomysła:oo2::hmm:

Trojan-No przykro mi, ale takie są zasady , cierpliwości :tak: już raz tu była dyskusja na ten temat , mam nadzieję ,że Cię to nie zrazi i zostaniesz z nami.
Kinga- też nie mam pojęcia jak by tu tego Twojego malca ubrać
:no:Może na wzór jakiegoś obrazka z Józefem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny.
Kinga myśle, że mogłąbyś małemu jakąś kamizelke ubrać taką futrzaną ze zwierzaka (jeżeli takie coś posiadasz), może jakąś flanelową kraciastą koszule pod to, jakiś kapelusz.NIe wiem, próbuje sobie przypomnieć w czym dzieci na jasełkach występują...

reklama
Do góry