reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

witam was
i lece do pracy.... normalnie mnie zapomnicie niebawem tak mnie tu mało :-(
nie mam kiedy....
i jeszcze sie martwie bo nie wiem kiedy wkońcy ten skok u mnie bedzie:sorry2: ach...

milego!

reklama
Diablica my ze względu na infekcje wrodzoną małego (z tego względu też nie mogliśmy szczepić go szczepionkami 5w1 i 6w1) nie szczepimy go zalecanymi szczepieniami. Tylko obowiązkowe ale z martwych komórek.

Kinga rozumiemy ze dopadl Cie brak czasu,wiec wpadaj kiedy mozesz ;-)

Zonqa hej babeczko,jak minela nocka ?

Kocham w - witaj u nas i się rozgość , tak jak Trojan pisała tutaj ja i Trojan jesteśmy bezdzietne ,witaj w klubie:tak:
Diablica- ja w temacie szczepień zielona:tak: zaglądaj częściej:-)
Joweg - co wykorzystałaś męża?:-D
Kinga-rozumiemy Cię każda z nas czasem cierpi na braki czasu
Edyta, zonqa i cała reszto witam porannie ,karkóweczka już mi się piecze na śniadanko pomału się żołądek przyzwyczaja do mniejszych porcyjek
:tak:

Kobietka a Ty caly czas jesz tylko karkowke ? sorki ze o to pytam ale nie wiem czy to taka dieta ...:sorry2:

To jak jest kawka to moze cos do niej ? ja mam paczusie maz rano kupil i teraz jak tu sie im oprzec ?hmmm chyba nie dam rady,musze wszamac chociaz jednego :-D

dziewczyny właśnie zrobiłam żółty ser domowy ma ktoś chęć? może przepis wrzucę? dla dzieci jest idealny bez żadnych konserwantów i sztucznych barwników moje dziecie sie nim zajada aż jej sie uszy trzęsa

skłądniki to; twaróg, mleko margaryna żółtko i soda.
mleko zagotowujemy i wkruszamy do niego twaróg gotujemy go przez 15 min. ciągle mieszając potem przecedzamy przez sitko. do garnka dajemy margarynę i kiedy sie rozpuści dodajemy twaróg ugotowany....mieszamy uważamy zeby sie nie przypaliło dodajemy żółtko a na sam koniec sodę wtedy ser urśnie. I gotowy trzeba szybko przełożyć go do jakiejś foremki pojemnika bo dosyć szybko zastyga. można posolić do smaku....a jak kogoś zainteresuje podam proporcje

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja na chwilę wróciliśmy z zakupów, Filip zaliczył pierwszą wizytę o fryzjera i w nagrodę, że dał się ładnie obciąć poszliśmy na sanki. Dopiero co usiadłam. Muszę zrobić prane bo się już z kosza wysypuje:crazy: i obiad. A w nocy muszę zawieść M. do pracy a tu śnieg pada i pada i jest strasznie ślisko :-(

Do góry