reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Joweg,Zonqa dzieki za miłe powitanie:)
Mam powiedzieć coś o sobie..hmm..a więc mam 24 lata,jestem ze Szczecina.W maju wziełam ślub z moim ukochanym Wojtkiem,z którym jestem juz 5 lat.
Póki co kisimy sie w małym mieszkanku ale sa plany aby to zmienić niebawem,a juz napewno do grudnia 2012 bo chcemy sie załapać na pogram "rodzina na swoim" :p
Wiem,ze może niektóre dziewczyny pomyslą,że po co się pcham na to forum skoro nawet jeszcze w ciąży nie jestem ale chce byc poprostu przygotowana na to co mnie mam nadzieje niedlugo czeka a skąd dowiem sie wiecej jak nie od innych mam?
:)

Kocham_W to forum nie jest tylko dla mam jest właśnie dla dziewczyn które dopiero mają przed sobą starania i chcą się do tego przygotować. Więc się nie krępuj i się rozgość:-)

Mialam problemy z netem i nie moglam wczesniej wejsc ...

Kocham_W fajnie ze dolaczylas i zapraszamy do dyskusjii :tak:

Joweg widze ze pracowity wieczor przed Toba

joweg- działaj działaj:-D :-D
kocham w- to masz podobną sytuację jak ja. narazie małe mieszkanko ale też planujemy jakiś zakup domku jak sie uda. No i też oczywiście bez kredytu sie nie obędzie. ja i kobietka to dziewczyny które jeszcze nie mają pociech i też uczymy sie od mam na forum ze stażem ;-)

o matko dziewczyny dziecko mi dopiero zasneło tragedia....w dzień spała do 17 i pewnie dlatego. już dawno tak nie miałam. przed nami szczepienie na różyczke itd. ale chcę ją jeszcze zaszczepić na ospę lekarka mówiła że warto wiec szczepie ciekawe ile bedzie kosztowała ta szczepionka.

a wy co mamuśki myślicie o szczepieniach nadobowiązkowych tzw. zalecanych płatnych?

reklama
Do góry