reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

joweg -to ty bulimiczka? trzymam kciuki żeby badania przyniosły pozytywne wyniki...

zonga- jakbyś poczytała wstecz to byś wiedziała dlczego miałaś ze mną tylko 2 razy do czynienia. a z tym że wątek cieniutko przędzie ja tylko wyraziłam swoje zdanie no chyba jeszcze mogę.

reklama
Przyszlam zyczyc milej nocki :tak: i powiedziec ze jutro tez nie bede czesto zagladac , mam kilka celow do zrealizowania ... a po poludniu znajomi zapowiedzieli ze wpadna wiec czasu moze mi braknac na bb :-p ale wieczorkiem napewno do Was zajrze ;-)

Joweg- gratulacje dla szwagierki
a ja dziś mam czas rosołek wstawiłam i popijam kawkę , którą mój kochany mąż mi zrobił , pospałam dziś troszkę dłużej:tak:
Witam wszystkie dziewczynki

Witam sie tak na szybcika ...

Joweg gratulacje dla szwagierki a napisz czy urodzila synka czy coreczke ;-)

Kobietka widze ze maz dba o Ciebie ,tak sie sklada ze moj mezus tez zrobil mi dzisiaj kawke :-p

Bede pozniej buziaki :*

Dba dba :-)zrobił mi przed chwilą zakupy i w ogóle odkąd zachorowałam to do rany przyłóż jest , ostatnio miałam chwilkę takiego doła to mnie pocieszał jak tylko mógł .
Rosołek już doprawiony , nie chcę ze solą przesadzić bo moja teściowa na sól wrażliwa jest M próbował i kazał dosolić to dosoliłam troszkę , a jutro już teściowa wychodzi ze szpitala pojadę po nią przywiozę do nas i po obiadku ją z M odwieziemy do domu.

Kobietka no to mozna powiedziec ze mezusia masz niezwyklego,dobrze ze tak sie Toba zajmuje ;-) ja rosolek planuje na jutro :tak:

Moj dzisiaj zabral dzieci na mala wycieczke ,powiedzial abym sobie w ciszy troszke posiedziala,a przy okazji pojedzie zalatwic pare rzeczy ktore mielismy razem pozalatwiac :-) ... ja na obiad gotuje klopsiki w sosie pomidorowym ...

reklama
Edyta- to trochę odetchniesz, ja w ogóle się dziwię ,że znajdujesz czas na forum bo moja siostra też ma trójeczkę dzieci i ona nie ma czasu kompletnie na nic , jeśli już usiądzie do neta to koło 22 jak już dzieciaki śpią, tak to cały dzień ma zalatany , najstarszy ma 5 lat , potem 3 i ponad roczek najmłodszy ma, ciągle musi ich pilnować ,żeby najmłodszego nie stratowali , a rozrabiaki są nie z tej ziemi:tak:

Do góry