reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Zonqa, u mnie wiek 28 - dzieciaczki Asia - 6 lat i Adaś - 4 latka :)

Dziękuję dziewczyny za miłe powitanie!
Ja to bym się chciała zacząć starać jak najszybciej, ale na razie praca mi nie pozwala (i moja i męża), poza tym, trochę nas tak zdeprymowały te dwa lata starania i nic..A dzieciaki niecierpliwe (po mamie), ciągle się pytają kiedy im 'stworzymy' rodzeństwo :D

Ciocia Klocia- ja też się wstrzymuję ze starankami bo biorę leki do maja 2013 ,a potem się zobaczy mam nadzieję ,że od razu będziemy mogli się postarać.Z pracą u nas ciężko M ma ja szukam mam nadzieję ,że coś znajdę do tego maja 2013 i odłożę trochę na dzieciaczka.To długo nie możecie się doczekać, a brałaś jakieś wspomagacze?Może to być związane ze schorzeniami tarczycy lub wysoką prolaktyną.

Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata, starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka
Karola1917

Idę sprzątać jutro logopeda przychodzi przed 10 więc rano będzie szaleństwo

Czesc dopiero znalazlam chwile na kompa,dzisiaj bylam troche zalatana ,a niedlugo musze wyjsc po dzieci :tak:

Ciocia_klocia fajnie ze dolaczylas,widze ze jestes z Warszawy a to moje rodzinne miasto...jesli mozna wiedziec w ktorej dzielnicy mieszkasz ?

Zonqa ,Kobietka witajcie babeczki ;-)

Joweg super ze sie odezwalas,co do pracy to nie zazdroszcze jak narazie pasuje mi siedzenie z dziecmi w domu :-p

Kobietka22, nie brałam żadnych, bo moja ginekolog stwierdziła, że wszystko ze mną w porządku, ale coraz bardziej się zastanawiam nad wypróbowaniem jakiś. To dziwne, bo z poprzednimi ciążami nie mieliśmy problemu. :confused:

edyta01, podobnie jak i moje! :) Generalnie jestem z Saskiej Kępy, ale obecnie mieszkamy z mężem na Śródmieściu. A Ty mieszkasz ciągle w stolicy czy wywiało Cię gdzieś z rodzinnej Warszawy? :)

Ciocia_klocia ja obecnie miszkam w UK ,ale cale swoje zycie miszkalam na Pradze Polnoc,no i pozniej troszke pomieszkiwalam na Woli ...

Zonqa a moglabys mi napisac w jaki sposob logopeda cwiczy z malym ? moze i ja bym to zastosowala u Natanka ...:tak:

reklama
Zonqa bardzo bede Ci wdzieczna,bo tu do logopedy dostac sie to jakas masakra na kolkach :szok:
Ja powinna szykowac sie do wyjscia a siedze i przegladam forum :-D dobra mykam po dzieciaki jak wroce to popisze troche wiecej,mam dzisiaj zupke na obiad to szybko ja podgrzeje i bede miala chwilke dla siebie ;-)

Do góry