reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Jak dla mnie to tabsy sa najgorsza forma antykoncepcjii juz wole nie wspolzyc niz mam je brac :-p cale szczescie ze sa inne formy anty dostepne :-D

Dziewczyny macie info od Joweg ? martwie sie bo jej maz mial miec dzisiaj badanka :dry:

Ja już byłam na wątku 2012 ,ale życie mi się pokomplikowało taki jak Edyta napisała.Teraz jestem na 2013 i na 2014 też sobie piszę bo urodzę dopiero w 2014 jeśli dobrze pójdzie.
ja już nawet tabsów nie komentuję , najlepsze było to ,że brałam je od pierwszego dnia @ i miałam tą @ aż 10 dni poszłam do lekarza i mu mówię ,że krwawię już tyle czasu ,że mnie jajniki bolą i głowa ,a on mi na to ,że mam zacisnąć zęby i brać , wróciłam do domu i mówię sobie ,a co ja będę się męczyć i przerwałam to łykanie.
Ja nie mam info od Joweg.

kamea jak sie wstrzymasz do czerwca to potem sama zobaczysz....narazie nie ma co o tym myśleć tak intensywnie....ja wiem jak to potrafi w głowie siedzieć też tak miałam aż w końcu podjełam decyzje i wyleciało mi z głowy....ja w tym roku się nie staram jak zajdę przypadkiem to nie będę rozpaczać ale narazie daje sobie na wstrzymanie. I od razu lżej się żyje właśnie najgorsza jest niemożność zdecydowania no nie?

a ja ma zupę przegląd lodówki co sie nadaje do gara ląduje

Na przeszkodzie oczywiście stoi praca. Ostatnio wdrożylismy nowy system, musimy pewne sprawy uporządkować, żeby stały się rutyną, tym bardziej, ze tymi rzeczami zajmuje się tylko ja w firmie, czasem pomaga mi kierownik, ale on sam ma sporo na głowie.Zastanawiam się jak to będzie jak zajdę znowu w ciąze i wyląduje na L4 + macierzyński. Szmat czasu nie będzie mnie w pracy. Staż w tej firmie mam niewielki 2,5 roku. Chce im pokazać, że jestem solidnym pracownikiem i nie warto wymieniać mnie na inny model...

Kobietka ja czasami mam wrazenie ze lekarze daja cos na odczepnego a nie skupiaja sie na problemie danej osoby,chociaz w PL mialam swietna ginke starsza kobieta ale znala sie na rzeczy ...a tutaj zadzwonila do gina po ciezkim porodzie obiecywal ze jak bede chciala miec jeszcze dziecko to zajmie sie mna zrobi scan itd a ja nadal czekam na telefon od niego :sorry2:

ja brałam Yasmin i czułam sie rewelacyjnie chyba 2 lata brałam. Tabletki anty bierze sie z tego co pamietam tak że jak przyjdzie okres to po 7 dniach bierzesz 1 tabletkę i tak do końca potem znów @ i 7 dni przerwy....no nie? bo może sie mylę wiec to co tobie dał ten lekarz kobietka to jakiś konował

kamea no ja cie rozumiem i masz racje o pracę teraz nie łatwo a co z tego że urodzisz drugie dziecko jak po macieżyńskim mogą szukać haka i cię zwolnić.....ja wiem że jest osłonka chyba roczna w postaci etatu 3/4 ale to i kasy mniej i zawsze zła atmosfera a wydatki sie zwiększą może nie wiele ale jednak

reklama
diablica masz rację, najlepiej dac na wstrzymanie i nie myśleć o tym tyle...
kobietka na 100% miałaś źle dobrane tabsy. U mnie oprócz tycia wszystko było ok. a nawet na +, problemy z cerą mineły i @ miałam o wiele łagodniejsze ( zawsze umierałam z bólu). Narazie zabawie się w harcerkę, a po drugim dzidziusiu zdecyduje się na cos innego. Ostatnio Ringi są na topie.

Do góry