reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Diablica dzięki :) ale muszę wam powiedzieć że nie obawiam się drugiego porodu (przynajmniej na razie :-D) Pierwsze dwa dni po porodzie obiecywałam sobie że już nigdy więcej nie chcę przez to przechodzić ale i te myśli szybko mnie opuściły :-)
Moje dziecko nareszcie usnęło a ja lecę głowę umyć w ogóle muszę iść do fryzjera bo mam juz 7cm odrosty:-(
Dziewczyny łykacie już kwas foliowy?? a jeśli nie to od kiedy zamierzacie?? :-)

reklama
witajcie dziewczyny!

ja też bym chciała się starać o maluszka w przyszłym roku, będzie to nasze czwarte dziecko. Najchętniej nie czekałabym tak długo ale kilka miesięcy temu przeprowadziliśmy się za granicę, musimy uporządkować wszystkie sprawy, zrealizować nasze plany a i dzieci teraz wymagają większej uwagi i pomocy w lekcjach ze względu na naukę obcego języka chociaż i tak super sobie radzą:-).
Ciąże generalnie znoszę średnio, ostatnia dała mi naprawdę w kość dlatego muszę się na spokojnie przygotować do tej następnej.
Mam nadzieje że się uda;-)

pozdrawiam.

Bunny ja bym bardzo chciała dziewczynkę no ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe;-)
Teraz sprawa z naszym mieszkaniem ruszyła ale boję się że może się to przeciągnąć o kilka miesięcy a co za tym idzie i staranka się opóźnią:-(

Ja tez chciałambym bardzo miec dziewczynke ale coz nigdy nic nie wiadomo !mam nadzieje ze nam sie uda ale jak nie to i tak bede szczesliwa :) Najwazniejsze zeby było zdrowe!Mam nadzieje ze w czerwcu bede mogła juz zaczac staranka bo bede wiedziała juz na jakim etapie bedzie stała budowa domku i czy dam rade wprowadzic sie na rozwiazanie z rodzinka na swoje :)

reklama
No to zapawiadaja sie nam same dziewczynki w 2013. ja strasznie bym chciala teraz laske ale wiadomo byle by bylo zdrowe i donoszone.
zwlaszcza po tej stracie chce dziewuszke bo czuje w kosciach ze to ona maila byc. no i dunga dunga bylo na dwa dni przed owu. mi sie marzy dzidzia na marzec ale chyba czym predzej tym lepiej .

Karola budowe juz zaczeliscie? na jakim etapie jestescie ?

Do góry