reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
sylwia_d-co ci kochana :)? usmiech poprosze , to chodz do mnie zapraszam :D to cie rozwesele , pogadamy jak baba z baba hehhe :D :cool2:

dyta01- oglnie niby jest dobrze ,ale u nas to chyba naprawde zbieg okoliczonosci co mogli zrobic zle to zrobili :( jezlei masz gadane to z terminami szybko idzie , zalezy tez jaka choroba u mojego meza caly czas chemie chcieli mu wciskac ale w konuc powiedzielismy nie, leki zalezy jakie sa darmowe ale te co sa dobre to ci nawet nikt nie powie bo duzo kosztuja :/ moj maz na poczatku leczyl sie w szpitalu potem powiedzielismy nie i w sumie jestesmy teraz za medycyna naturalna :) wygralismy walke z rakiem sami i nie dzieki chemi czy lekarzom oni by zybili mojego meza ta chemia a my zlikwidowalismy meza przerzuty sami :) od tego czasu maz jets zdrowy :)

Joweg moja znajoma tez miala raka piersi,ale leczenie i leki miala darmowe,opieke sobie chwalila powiedziala ze jak leczyc sie to tylko w UK ,dlatego bylam ciekawa jak jest w Niemczech.Ale masz racje czasami trzeba postawic na swoim,ciesze sie ze wszystko sie u Was dobrze skonczylo i ze mezus wyzdrowial :tak:

nie mial wyjscia powiedzial ze zostane jego zona dopiero jak wydrowieje :) no i wyzdrowial :) zalezy tez gdzie my trafilismy na starszna klinike ale inni se chwala zalezy kazdy przypadek jest inny teraz jak maz jest prywatnie ubezpieczony to widac roznice :d

reklama
Do góry