reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Xarę picasso.

Ale zanim teraz samochód kupimy to 10 razy to przemyślimy. Mieliśmy ostatnio Astrę II i więcej stała w warsztacie niż jeździła mimo brata ciotecznego w ASO Opel to trafił się nam taki egzemplarz że szkoda gadać. Władowaliśmy w nią sporo kasy a sprzedaliśmy po farcie tylko dzięki temu, że m ktoś wjechał w tyłek.

Joweg- ja też mogłam kiedyś jeść co chciałam i ile chciałam ehhh to były czasy......:-pto fajnie ,że idziesz na prawko , ja zdawałam aż 8 razy ,ale w końcu się udało , nerwy mnie zjadały i ciągle coś odwalałam.
Edyta-wiem wiem ,ale ja mam sentyment jakiś do tego programu i nawet powtórki oglądam:)
Kinga- narazie :)
Zonqa- my z M mamy szampana na wieczorek :tak:tak dla rozluźnienia @ się skończyła.....
:zawstydzona/y:

zonqa- my tez mielismy ostatnio pechowca stal od kwietnia do niedawna i nikt biedaka niechcial kupic :D ale mamy juz go z glowy , ja musze teraz prawko zrobic bo potrzebuje do pracy jezdzic a w polsce oblalam chyba 6 czy 7 razy -:D moze teraz mi sie poszczesci :D
jaka furke macie na oku ?

Moge polecic Ci ten samochodzik bo maz takim jezdzi tylko z silnikiem 2.0 diesel zero awarii ;-) ja mam Suzuki Wagon i tez nie narzekam ale moje autko jest typowo do jazdy miejskiej no i jest male ...:-D

Joweg mozna jeszcze rok zdawac na starych zasadach ,wiec nie ma sie co spieszyc :-p

kobietka22- teraz moze szczescie mi dopisze hehe , maz mi mowi ze w niemczech latwiej zdac niz w polsce :D zobaczymy :D

edyta01- ja zdaje w niemczech teraz :d do polski nie wracam bo i tak nie zdam ;:D no i za daleko mam :D my szukamy jakis automatik bo maz nie moze jezdzic juz manualem ze wzgledu ze reki niema lewej i musimy miec automatik , a zeby dwa auta miec niemamy takie potrzeby na razie :D

Joweg wybacz zapomnialam ze Ty w PL nie mieszkasz:zawstydzona/y:
No tak jesli macie taka sytuacje to tylko automat ...a maz leczyl sie w niemczech ? jesli tak to napisz jak wyglada opieka zdrowotna,czy duze sa kolejki do specjalistow,czy leki sa darmowe itd

Sylwia moze u Ciebie hormonki szaleja ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry