reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
Xarę picasso.
Ale zanim teraz samochód kupimy to 10 razy to przemyślimy. Mieliśmy ostatnio Astrę II i więcej stała w warsztacie niż jeździła mimo brata ciotecznego w ASO Opel to trafił się nam taki egzemplarz że szkoda gadać. Władowaliśmy w nią sporo kasy a sprzedaliśmy po farcie tylko dzięki temu, że m ktoś wjechał w tyłek.
Ale zanim teraz samochód kupimy to 10 razy to przemyślimy. Mieliśmy ostatnio Astrę II i więcej stała w warsztacie niż jeździła mimo brata ciotecznego w ASO Opel to trafił się nam taki egzemplarz że szkoda gadać. Władowaliśmy w nią sporo kasy a sprzedaliśmy po farcie tylko dzięki temu, że m ktoś wjechał w tyłek.
K
kobietka22
Gość
Joweg- ja też mogłam kiedyś jeść co chciałam i ile chciałam ehhh to były czasy......to fajnie ,że idziesz na prawko , ja zdawałam aż 8 razy ,ale w końcu się udało , nerwy mnie zjadały i ciągle coś odwalałam.
Edyta-wiem wiem ,ale ja mam sentyment jakiś do tego programu i nawet powtórki oglądam
Kinga- narazie
Zonqa- my z M mamy szampana na wieczorek tak dla rozluźnienia @ się skończyła.....
Edyta-wiem wiem ,ale ja mam sentyment jakiś do tego programu i nawet powtórki oglądam
Kinga- narazie
Zonqa- my z M mamy szampana na wieczorek tak dla rozluźnienia @ się skończyła.....
zonqa- my tez mielismy ostatnio pechowca stal od kwietnia do niedawna i nikt biedaka niechcial kupic ale mamy juz go z glowy , ja musze teraz prawko zrobic bo potrzebuje do pracy jezdzic a w polsce oblalam chyba 6 czy 7 razy - moze teraz mi sie poszczesci
jaka furke macie na oku ?
jaka furke macie na oku ?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Moge polecic Ci ten samochodzik bo maz takim jezdzi tylko z silnikiem 2.0 diesel zero awarii ;-) ja mam Suzuki Wagon i tez nie narzekam ale moje autko jest typowo do jazdy miejskiej no i jest male ...
Joweg mozna jeszcze rok zdawac na starych zasadach ,wiec nie ma sie co spieszyc
Joweg mozna jeszcze rok zdawac na starych zasadach ,wiec nie ma sie co spieszyc
edyta01- ja zdaje w niemczech teraz :d do polski nie wracam bo i tak nie zdam ; no i za daleko mam my szukamy jakis automatik bo maz nie moze jezdzic juz manualem ze wzgledu ze reki niema lewej i musimy miec automatik , a zeby dwa auta miec niemamy takie potrzeby na razie
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Joweg wybacz zapomnialam ze Ty w PL nie mieszkasz
No tak jesli macie taka sytuacje to tylko automat ...a maz leczyl sie w niemczech ? jesli tak to napisz jak wyglada opieka zdrowotna,czy duze sa kolejki do specjalistow,czy leki sa darmowe itd
Sylwia moze u Ciebie hormonki szaleja ...
No tak jesli macie taka sytuacje to tylko automat ...a maz leczyl sie w niemczech ? jesli tak to napisz jak wyglada opieka zdrowotna,czy duze sa kolejki do specjalistow,czy leki sa darmowe itd
Sylwia moze u Ciebie hormonki szaleja ...
Ostatnia edycja:
reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
Lecę kolację robić