reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

joweg- to super trzymam kciuki za Was&&&&&&&&&&
Edyta- skoro są to zasady przedszkolne to po co chciałaś być w grupie z takimi zasadami? to są zasady bezpieczeństwa żeby się nie okazało ,że wszyscy mają dostęp ,a potem jakieś dziwne sytuacje będą wychodziły w grupie zamkniętej każdy chce się czuć bezpiecznie.

reklama
diablica3010 u mnie mozna dopisac wiek 20 lat :) do listy no i przewidziany criotransfer 6.06. :D ale zaczne wszystko w maju juuz czyli czekam na maj :)

edyta01- nom torche poszlo ale zrobie wszystko zeby moj zarodeczek mial idealne warunki u mnie :) zrobie mu hotel ***** :)

edyta- jak tworzyłam grupę byłaś na liście do zaproszenia ale znikłaś...potem jak już ustaliłyśmy zasady zapraszania to wróciłaś ale uzgodniłyśmy że nowe zaprosimy po minimum miesiącu udzielania się a że grupa została utworzona w grudniu zapraszamy od stycznia. Ja wiem ty podawałaś dane i to nie tak że CIebie nie chcemy poprostu chcemy trzymać się zasad:-)

Ty pisalas ze od stycznia zapraszacie ;-)

Kobietko tu bardziej chodzilo o to ze nie bylo mnie tylko kilka dni a Wy juz zadecydowalyscie ze musze udzielac sie kolejny miesiac a nie bylo mnie tylko kilak dni,a wystarczylo zapytac sie na priv co sie stalo ...Bo ja bylam z wami ze tak napisze zwiazana a teraz prawie nie udzielacie sie na ogolnym :cool2:

Ostatnia edycja:
kinga85- ja msuze chyba bardzo pomoc mojemu szczesciu bo cos nawala ostatnio hehe :D
kobietka22-ja mam caly czas a teraz sie obzeram pistacjami :)

reklama
Edyta- to nie dlatego ,że siedzimy non stop na zamkniętym ja mam 4 wątki na forum ogólnym i 3 grupy siłą rzeczy trochę tu trochę tam ,a czas leci w domu też coś muszę zrobić staram się pisać jak czas pozwala a teraz np już M się dopomina komputera więc uciekam już.

A ja będę jadła makaron po bolońsku
:-p

Do góry