reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
dziewczyny zrozumcie tam są prywatne informacje i trzeba się lepiej poznać zanim się zapisuje kogoś do grupy zamkniętej , teraz wyjdę na tę złą bo napisałam jak jest, chodzi o bezpieczeństwo prywatności kobiet ,które się w grupie znajdują , zaproszenia będą ,ale takie minimum pisania to jest miesiąc żeby się do grupy załapać.

żadna zła! :)

ja powoli znikam, mąż pewnie wróci niedługo wiec wieczór razem spedzimy
Synek ogląda kreskówki. dostał końską dawkę paracetamolu i od razu mu lepiej:blink:

Kinia zrobimy rekrutacje :-D:-D zart :-p

Trzeba bedzie pomyslec nad zaproszeniami ;-)

Kobietka my do Ciebie pretensji nie mamy ,tylko piszesz ze sa glosowania itd i trzeba pisac conajmniej miesiac,ja na tym forum jestem juz ponad a zaproszenia nie dostalam a druga sprawa jest taka ze na moje pytanie tylko Ty odpisalas ,wiec juz myslalam ze moje posty sa niewidzialne :sorry2:

No to mamy teraz jasność zaproszenia są wysyłane po odpowiednich propozycjach i głosowaniu ogółu ja jestem tu 3 lata ma wątku o poronieniach ,a na grupę Aniołkowych mam dostałam się dopiero w tym roku i nie naciskałam nikogo chcą to przyślą i już.
Co złego to nie ja ,mam nadzieję ,że nie popsują się nam tu kontakty przez tę dyskusję:)

No i jasnosc jest :-) tylko mialam przypomniec sie na poczatku stycznia wiec tak zrobilam,tylko ze nikt nie raczyl odpisac jak zadalam pytanie i to nie pierwszy raz kiedy sie przypomnialam :sorry2:a dopiero dzisiaj Ty jako jedyna mi napisalas ...i dziekuje Ci za to ;-)

Edyta Ty sie nie dziw ze zaproszenia nie dostałaś udowodniłaś ze jesteś osoba konfliktowa i ze Ci nasze zasady nie odpowiadają więc nie rozumiem po co chcesz je przestrzegać.

Nie mam zamiaru sie z Tobą kłócić bo to tylko forum. Masz swoją grupę temat uważam za zamknięty z mojej strony.

Kinia żeby Cię zaprosić do grupy musimy Cię lepiej poznać. Chyba rozumiesz

Ja się pryczałąm jak zobaczyłam Kubę pod respiratorem z tysiącem podłączonych rurek. Jak po kliku godzinach zobaczyłam go odłączonego od respiratora to znowu się poryczałam. Generalnie ryczałam caodziennie aż do wyjścia do domu czyli ponad 3 tyg.:-(
Jeżeli chodzi o listę staraczek to mnie tam jeszcze ni ma... Kamea - 28 lat, starania czerwiec 2012

To moglas chociaz mi odpisac a nie udawac ze nic nie pisalam :sorry2:

A w czym jestem konfliktowa ? w tym ze napisalam to co mysle ???

reklama
nie no muszę.....

co to za grupa zamknięta gdyby każdy miał do niej dostęp. częstotliwość bycia na forum to jedno to co pisze to drugie jeśli ktoś ma predyspozycje do konfliktów to wiadomo że w zamkniętej może wprowadzić zamęt....poza tym liczy sie też zaufanie.....i demokracja żadna z nas sama nie decyduje kogo zaprosić tylko głosujemy i zaproszenie przechodzi większośćią głosów to jest nasza rekrutacja i to są nasze zasady każda ma prawo powiedzieć nie bo każda w tym wątku zdradza choćby swoje dane osobowe.

Wyczerpująco udzieliłam odpowiedzi?
Kinga czytałam wiadomośc ale dopiero weszłam wiec siłą rzeczy nie zdążyłam ci odpowiedzieć przed powstaniem tej dyskusji.

edyta- ja nie szukam konfliktów ale pomyśl sama wpierw wysmiewasz nasze zasady nazywasz je przedszkolnymi mówisz ze nie chcesz zaproszenia a potem piszesz że jednak je chcesz i poczekasz do stycznia aż ci je prześlemy jakby to że jesteś tu miesiąc od razu cie kwalifikowało do niego a ja ci pisałam że to nie tylko o to chodzi. Jakoś reszta nie narzekała
na nie.

kobietka- żadna zła posłańca sie nie zabija no nie?:-p

Jeśli znów będzie sie toczyła jakaś awantura na temat zamkniętego zrobi sie niemiło a tu nie o to chodzi więc dajmy już temu spokój i prowadzmy dalej naszą dyskusję po ludzku i kulturalnie na spokojnie każdy ma prawo do własnego zdania...

Wisieńka -a co z Tobą gdzie ty? jak malutka
phoenix- aty opuściałaś nas? wracaj
kamea- sorki bardzo już naprawiam ten błąd

Ostatnia edycja:
Do góry