Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tym miesiącu też miałam dziwne bóle takie jakby klucia było to mniej więcej 10 dni po owulacji@annajak ja też mam różne bóle i też już sobie wymyśliłam, że coś innego się dzieje... i zaraz się opieprzam w myślach za swoje pomysły bo rozczarowanie będzie bolało no nic, jeszcze 5 dni czekania. Ja też się zastanawiałam nad testowaniem, no ale 5 dni przed to przesada
Ja miałam cykle 26-27 dniowe. I kreska wyszła już 23dc. PowodzeniaOstatnio moje cykle były krótsze i trwały 26-27 dni. Jutro 25dc. Kusi mnie żeby zatestować testem dziesiątką z rana. Tylko czy to w ogóle ma sens ?
Też bym tak chciała, u mnie 26dc przy 27/28 dniowych i biel :/Ja miałam cykle 26-27 dniowe. I kreska wyszła już 23dc. Powodzenia
A owu którego dnia cyklu miałaś ?Ja miałam cykle 26-27 dniowe. I kreska wyszła już 23dc. Powodzenia
Mnie brzuch bolał okrutnie i byłam pewna, że dostanę okres. W sumie brzuch dziwnie mnie zawsze przed okresem ciągnął, jak wyszły dwie kreski to też ciągnie, trochę inaczej ale jednak.Dziewczyny miała któraś z was bóle jak na okres a mimo to pojawiły się 2 kreski a @ nie przyszedł?
Ja mam tak a od 2 dni cisza @ jutro już testuje choć bardzo się boję rozczarowaniaDziewczyny miała któraś z was bóle jak na okres a mimo to pojawiły się 2 kreski a @ nie przyszedł?
Można stosować paracetamol w ciążySłyszałam ze paracetamol w małej dawce nie powinien zaszkodzić, macie jakaś prawdziwa informacje na ten temat? Jak wpływa stan zapalny na implantację, albo jak z gorączka i lekami na zbicie gorączki ?
Dokładnie jak byłam w ciąży w kwietniu to właśnie zwykły paracetamol dostałamMożna stosować paracetamol w ciąży