reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
U mnie tez 24dc, ale rozłożyło mnie zapalenie gardła wiec straciłam nadzieje, nie biorę ibuprofenu na wszelki wypadek, jestem ostrożna z innymi lekami, ale wiem ze za bardzo nie ma szans :/
Ehh, mnie też dopadło i też nic nie wzięłam. I jeszcze ta cholerna bezsenność, chodzę jak zombie :D

Plus dzisiejsza i wczorajsza noc prawie nieprzespana, nie wiem dlaczego :(
Ja dzisiejszą przespałam. Ale dwie poprzednie wstawałam po 3 razy do łazienki...
Wczoraj miałam takie dziwne bolesne jakby ukłucie w podbrzuszu, moja wyobraźnia pracuje i podpowiada, że to może implantacja ;-)

Ehh, mnie też dopadło i też nic nie wzięłam. I jeszcze ta cholerna bezsenność, chodzę jak zombie :D
Słyszałam ze paracetamol w małej dawce nie powinien zaszkodzić, macie jakaś prawdziwa informacje na ten temat? Jak wpływa stan zapalny na implantację, albo jak z gorączka i lekami na zbicie gorączki ?

@annajak ja też mam różne bóle i też już sobie wymyśliłam, że coś innego się dzieje... i zaraz się opieprzam w myślach za swoje pomysły :) bo rozczarowanie będzie bolało :) no nic, jeszcze 5 dni czekania. Ja też się zastanawiałam nad testowaniem, no ale 5 dni przed to przesada :D

reklama
Do góry