Super, gratulacjeU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
Trochę się zdziwiłam spodziewałam się, że będzie dużo mniej :O
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratulacjeU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
Super, gratulujęU mnie jednak pojawiły się dziś wyniki w internecie - beta 234.
U mnie tez 24dc, ale rozłożyło mnie zapalenie gardła wiec straciłam nadzieje, nie biorę ibuprofenu na wszelki wypadek, jestem ostrożna z innymi lekami, ale wiem ze za bardzo nie ma szans :/Hej, 24dc, identycznie!
Ehh, mnie też dopadło i też nic nie wzięłam. I jeszcze ta cholerna bezsenność, chodzę jak zombieU mnie tez 24dc, ale rozłożyło mnie zapalenie gardła wiec straciłam nadzieje, nie biorę ibuprofenu na wszelki wypadek, jestem ostrożna z innymi lekami, ale wiem ze za bardzo nie ma szans :/
Ja dzisiejszą przespałam. Ale dwie poprzednie wstawałam po 3 razy do łazienki...Plus dzisiejsza i wczorajsza noc prawie nieprzespana, nie wiem dlaczego
Słyszałam ze paracetamol w małej dawce nie powinien zaszkodzić, macie jakaś prawdziwa informacje na ten temat? Jak wpływa stan zapalny na implantację, albo jak z gorączka i lekami na zbicie gorączki ?Ehh, mnie też dopadło i też nic nie wzięłam. I jeszcze ta cholerna bezsenność, chodzę jak zombie
Ostatnio moje cykle były krótsze i trwały 26-27 dni. Jutro 25dc. Kusi mnie żeby zatestować testem dziesiątką z rana. Tylko czy to w ogóle ma sens ?