Kara85
Zaangażowana w BB
Nie wytrzymałam do soboty
Ach jak ja to lubię widzieć te 2 kreseczki. Bardzo się cieszę i gratuluje [emoji5][emoji322]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wytrzymałam do soboty
Ja też z jednej strony cieszę się, że tylu dziewczynom się udaje. A z drugiej trochę przykro, że innym się udaje a nam nie... No ale co zrobić, podobno każdy ma swój czas, szkoda tylko że nie możemy się dowiedzieć kiedy on nadejdzie.
Łatwo powiedzieć. Ale ja już nie mam siły, nie mam nawet ochoty już na nic. Praca którą tak kocham mnie już nie cieszy , znajomych też zaczęłam olewac, w domu atmosfera grobowa.. A tam szkoda gadać
Tak dokładnie o to uczucie mi chodzi też ciągle sobie powtarzam, że w końcu musi się udać. Chciałoby się wiedzieć, kiedy będzie nasza kolej, aby zajść w ciążę i szczęśliwie donosić ja do końca, magiczna kula poszukiwana!Myśle ze w głębi każda z nas to czuje uczucie przykrości ale tez i radości dla wszystkich które ujrzały już te II kreski.
Myśle ze to magiczne forum i nam się w końcu uda. [emoji5][emoji7]
Kochana, my rowniez sobie odpuscilismy. Nie rozmawialismy z mezem na ten temat, nie patrzylismy na kalendarz, ja nawet na chwile odpuscilam sobie forum aby sie nie nakrecac. Co z tego wyjdzie-sie okaze na dniach...Wiem to co napiszę nic nie da.... odkąd tu jestem zazdroszczę każdej, przy każdej było mi smutno jak wrzucala testy.... nie wierzyłam , że i mi się uda. Odpuściłam serio totalnie.... i byłam też na hipnozie bo ciągle miałam doła i byłam klebkiem nerwów. Robiła mi jakimis kamertonami po brzuchu. Czy to zbieg okoliczności nie wiem.... byłam u niej krótko po ostatnim @ .dziewczyny każdej się musi udać!
Gratuluję! Ale pięknie widoczna krechaNie wytrzymałam do soboty
Ale super! Gratulacje! Nawet na balkon nie trzeba wychodzicNie wytrzymałam do soboty
Pewnie z porannego moczu bylaby bardziej widocznaAle super! Gratulacje! Nawet na balkon nie trzeba wychodzic
I tak jest super! Zazdroszczę, ale pozytywnie rzecz jasna!Pewnie z porannego moczu bylaby bardziej widoczna
Uhuuhuu krecha jak ta lala [emoji846]ogromne gratulacje!Nie wytrzymałam do soboty