reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Boże, nie wierze,ze jako 35 latka z doświadczeniem zapytam zaraz o to o co zapytam, ale zapytam... wiem ze nie bierze się pod uwagę testu po upływie testowego czasu. Ale czy któraś tak miała,ze cień cienia pojawił się po? I okazało się,ze jest w ciazy? Pytam, bo albo odbarwiła mi się kreska kontrolna,ale dziś cien cienia był...

Załączniki

• 551B065D-5AF2-41E4-BCBF-1C25C71BE2B4.jpeg
    551B065D-5AF2-41E4-BCBF-1C25C71BE2B4.jpeg
    152,5 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Boże, nie wierze,ze jako 35 latka z doświadczeniem zapytam zaraz o to o co zapytam, ale zapytam... wiem ze nie bierze się pod uwagę testu po upływie testowego czasu. Ale czy któraś tak miała,ze cień cienia pojawił się po? I okazało się,ze jest w ciazy? Pytam, bo albo odbarwiła mi się kreska kontrolna,ale dziś cien cienia był...
Wiesz co widać coś. Fakt po czasie test jest nie wazny. Ale jeśli się nie cierpliwisz to może idź na betę albo zrób za kilka dni test o czułości 10 i jeśli jest coś na rzeczy to kreska powinna ciemniec.

Ja już dostaję szału... okres zawsze punktualnie... od czerwca się staramy i co miesiąc inaczej wszystko to wygląda. We wtorek powinnam mieć @. Było troszkę krwii po zrobieniu siusiu , potem tylko plamienie brazowe tak niewielkie, ze 1 wkladka na dzień wystarczy, i tak w wtorek środę i dziś jutro powinien byc koniec a tu nic się nawet nie zaczęło. Brzuch pobolewa jak na @ od 1.5 tyg ... w lipcu na usg mialam malutkiego mięsniaka , tak malutki, ze gin stwierdziła, ze obserwować tylko.... juz nie wiem może coś mi jest ....
Robiłaś test?

Wiesz co widać coś. Fakt po czasie test jest nie wazny. Ale jeśli się nie cierpliwisz to może idź na betę albo zrób za kilka dni test o czułości 10 i jeśli jest coś na rzeczy to kreska powinna ciemniec.
Już wytrzymam do niedzieli... wiem ze po czasie nie ważny jakaś taka iskra we mnie tknęła.

Już wytrzymam do niedzieli... wiem ze po czasie nie ważny jakaś taka iskra we mnie tknęła.
Ale są dziewczyny na tym forum gdzie dziewczynom wyszła taka kreska jak Tobie po czasie a po paru dniach zrobiły test i wyszły piękne kreski na ciążowym.

Życzę Ci aby ta kreska po czasie okazała się że zafasolkowalas. Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak się sytuacja u ciebie rozwinęła.

Cos tam widac wiec nadzieja jest. Najlepiej powtórzyć test lub isc na będę. Trzymam kciuki żeby kolejne testy wyszly juz wyraźne.

Ja tak miałam w sierpniu. Zrobiłam test automatycznie i przysnelam na godzinę ;) Był cień i mnie zaszokował bo też się w 1 cyklu nie spodziewałam ;) Tyle, że ja od razu powtórzyłam test (już nie z porannego moczu) i nadal był cień cienia więc coś było na rzeczy. Następnego dnia przyszla @ , nawet wcześniej niż planowałam :/ i byłam zła na siebie bo zdążyłam się ucieszyć. Ale przynajmniej wiem, jak bardzo mi zależy na trzecim dziecku :D

To najważniejsze, żeby sprawdzić co się dzieje. A co do testów to ja robię i polecam to zawsze daje jakiś obraz, czy organizm jednak "działa".
A możesz jakieś konkretne polecić?

Ja bym powtórzyła test rano. Ostatnio robiłam test i był negatywny, po czasie też nic się nie pojawiło więc może się udało? :)

reklama
Do góry