reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Miałaś jakieś problemy zdrowotne, czy po prostu "tak wyszło"?
Wszystko było ok, byłam bardzo mlodziutka 21 lat. Rok wcześniej rozstalam się z moim przyszłym mężem A później wróciliśmy do siebie. Nie planowaliśmy za bardzo wtedy ale mimo to bardzo chciałam mieć dzidziusia. Byłam sama wtedy tylko z moją mamą, nie mam innego rodzeństwa. Bałam się że zostanę wtedy całkiem sama na świecie dlatego się nie zabezpieczalam. Może to było trochę dziecinne wtedy ale nie żałuję, bo teraz mam piękną córkę i kochającego meza

reklama
Wszystko było ok, byłam bardzo mlodziutka 21 lat. Rok wcześniej rozstalam się z moim przyszłym mężem A później wróciliśmy do siebie. Nie planowaliśmy za bardzo wtedy ale mimo to bardzo chciałam mieć dzidziusia. Byłam sama wtedy tylko z moją mamą, nie mam innego rodzeństwa. Bałam się że zostanę wtedy całkiem sama na świecie dlatego się nie zabezpieczalam. Może to było trochę dziecinne wtedy ale nie żałuję, bo teraz mam piękną córkę i kochającego meza
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) Liczę, że i mi się niebawem uda.

Witajcie dziewczyny. Moja historia wygląda tak. W 10 cyklu starań zaszłam w ciążę, to był kwiecień. W maju potwierdził to test ciążowy. Usg w 6 tygodniu i 5 dniu wskazało że jakby ta ciąża jest tydzień młodsza, brak bicia serduszka. Kolejne usg po 2 tyg skończyło się skierowanie do szpitala. Udało się farmakologiczne oczyścić. 5 czerwca było. 4 lipca dostałam okres. Był dłuższy niż normalny a krew brudniejsza. Plamilam chyba do 10 dnia. W połowie cyklu wspolzylismy bez zabezpieczenia. Okres zgodnie z moim rytmem powinien przyjść 2/3 sierpnia. Dziś zrobiłam test, ten czuły, Pink, strumieniowy. Iwynik negatywny. Gdybym zaszła byłby to 5 tydzień... Co o tym myślicie? Nigdy nie spóźnił mi się okres, tzn dwa razy w życiu i wtedy oznaczało to ciąże.
Po poronieniu cykl może się na początku wydłużyć , nie sugeruj się tym co było przed , okres może przyjść do 6 tyg

Po poronieniu cykl może się na początku wydłużyć , nie sugeruj się tym co było przed , okres może przyjść do 6 tyg
Dokładnie, mi się i drugi cykl wydłużył i na 90% mam brak owulacji i problemy hormonalne.

Właśnie dziewczyny u mnie tak : wczoraj plamienie, w nocy krwotok, dziwny kolor krwi i rodzaj, ewidentnie wskazujące na jakieś problemy hormonalne w poniedziałek wizyta u ginekologa... Zobaczymy co i jak.
Teraz pod wieczór, już wmiare normalna miesiączka bez skrzepów to w sumie też dziwne, bo zawsze mam...

Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki

Dokładnie, mi się i drugi cykl wydłużył i na 90% mam brak owulacji i problemy hormonalne.

Właśnie dziewczyny u mnie tak : wczoraj plamienie, w nocy krwotok, dziwny kolor krwi i rodzaj, ewidentnie wskazujące na jakieś problemy hormonalne w poniedziałek wizyta u ginekologa... Zobaczymy co i jak.
Teraz pod wieczór, już wmiare normalna miesiączka bez skrzepów to w sumie też dziwne, bo zawsze mam...

Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki
Daj znać co powiedział lekarz, mam nadzieję że już lepiej się czujesz, odpoczywaj teraz przez weekend ;)

Daj znać co powiedział lekarz, mam nadzieję że już lepiej się czujesz, odpoczywaj teraz przez weekend ;)
Dziękuję bardzo, tak na tabletkach, jest ok, dziś wogóle miałam super dzień z moim rodzicami, więc nie myślałam, z pozytywnymi emocjami.
Oczywiście, że dam znać.
Czekam teraz na Wasze dobre wieści.

reklama
Do góry