reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mi sie juz ojres spóźnia 6dni...a test negatywny
Martyna84 a robilas juz test?
Tak czwartek i sobotę negatywny, dziś miałam jakiś popsuty, najpierw pojawiła się słaba druga kreska a później się rozlał, na jutro rano już nie mam, jutro kupie test i zrobię we wtorek. Okresu brak i bóli brak, w piątek różowe plamienia, i dziwny ból piersi. I boląca głową od wszystkich myśli

Tak czwartek i sobotę negatywny, dziś miałam jakiś popsuty, najpierw pojawiła się słaba druga kreska a później się rozlał, na jutro rano już nie mam, jutro kupie test i zrobię we wtorek. Okresu brak i bóli brak, w piątek różowe plamienia, i dziwny ból piersi. I boląca głową od wszystkich myśli
Trzymam kciuki żeby się udało ;)

Może to piatkowe plamienie to implantacja zarodka... mususz byc tej mysli i kolejby test bedzie juz pozytywny:)

Wolałabym juz dostać ten okres i rozpocząć kolejne pelne nadziei starania...
Ogolnie myślę ze ten cykl stracony ... boje sie ze cos jest nie tak ze miesiączka nie przychodzi:(

Wolałabym juz dostać ten okres i rozpocząć kolejne pelne nadziei starania...
Ogolnie myślę ze ten cykl stracony ... boje sie ze cos jest nie tak ze miesiączka nie przychodzi:(
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze? Może jakieś stresy miałaś ostatnio albo byłaś na urlopie i cykl się zmienił? Ja tak miałam że jak wróciłam to nagle mi się wydluzyl

Urlop jeszcze przedemna :)
Stresy dnia codziennego nic nadzwyczajnego.
Jeśli jutro sie miesiączka nie pojawi to dzwonie sie umawiac do doktórki.

reklama
Daj znać we wtorek co test pokazał, ja na razie jestem na etapie dni plodnych więc już dzialalismy wczoraj i dwa dni temu, moze jeszcze dzis i jutro zobaczmy 8-):D
Kallinea trzymam kciuki mocno zaciśnięte, tak dam zaraz znać, jeszcze tak myślę czy nie skręce jutro z kierunku apteki do laboratorium, ale to się zobaczy.. Jakie będe miała przeczucia

Do góry