reklama
Miałam dwa opakowania fioletowych bo kupiłam na zapasachAha no ja nie miałam doczynienia z fioletowymi. Nigdy nie robiłam. Ale robiłaś te same czy dwa różne testy?
2 godz.?? Jak wy to robicie ??Nie wiem czy damy , bo coraz bardziej zmęczeni jesteśmy. Śpimy po 2 godziny A potem do pracy. Zmęczenie też nie wskazane przy staraniach...
Miłego dnia i godzinki więcej snu
Widzę widzęSpac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym. Zobacz załącznik 1047923
Tu już ładnie widać.Spac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym.
Nataliaaa1507
Fanka BB :)
U nas to norma A i tak słabo idzieŁo jeju... to ja już nie wiem co u mnie się dzieje... Chyba faktycznie będziemy musieli cały miesiąc dzień w dzień![]()

Nataliaaa1507
Jastia
Ha ha... Późno zaczynamy bo dzieci...2 godz.?? Jak wy to robicie ??
Miłego dnia i godzinki więcej snu![]()
olaaa7
Dla mnie to masz objawy ciążowe szczególnie ta szyjka wskazuje na ciążę. Zrób betę bo może testy na Ciebie nie działają.Zobacz załącznik 1047935Zobacz załącznik 1047935u mnie bez zmian. 4 dni po terminie. Temperatura wysoka, szyjka wysoko, zamknięta. Testy negatywne![]()
reklama
Iwkar
Widać!! SuperSpac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym. Zobacz załącznik 1047923