reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Aha no ja nie miałam doczynienia z fioletowymi. Nigdy nie robiłam. Ale robiłaś te same czy dwa różne testy?
Miałam dwa opakowania fioletowych bo kupiłam na zapasach :) i od ok. 12 dc przez 9 dni pokazywalo mi wyrzut hormonu (tzn. Zbliżająca się owulacje- migająca buzia). W 9 dniu zaczęłam podejrzewać ze test może wariować, wiec otworzyłam drugie opakowanie i wzięłam drugi halter i przez 4 następne dni robiłam dwa testy z tego samego moczu ale z dwóch opakowań- jedno pokazywało migająca buzie a drugi brak owulacji - puste kółeczko :/ Więc wyrzuciłam wszystko do kosza !

15743178195492052290400911754863.jpg
15743178195492052290400911754863.jpgu mnie bez zmian. 4 dni po terminie. Temperatura wysoka, szyjka wysoko, zamknięta. Testy negatywne 🤣🤣🤣

reklama
Do góry