Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam dwa opakowania fioletowych bo kupiłam na zapasach i od ok. 12 dc przez 9 dni pokazywalo mi wyrzut hormonu (tzn. Zbliżająca się owulacje- migająca buzia). W 9 dniu zaczęłam podejrzewać ze test może wariować, wiec otworzyłam drugie opakowanie i wzięłam drugi halter i przez 4 następne dni robiłam dwa testy z tego samego moczu ale z dwóch opakowań- jedno pokazywało migająca buzie a drugi brak owulacji - puste kółeczko :/ Więc wyrzuciłam wszystko do kosza !Aha no ja nie miałam doczynienia z fioletowymi. Nigdy nie robiłam. Ale robiłaś te same czy dwa różne testy?
2 godz.?? Jak wy to robicie ??Nie wiem czy damy , bo coraz bardziej zmęczeni jesteśmy. Śpimy po 2 godziny A potem do pracy. Zmęczenie też nie wskazane przy staraniach...
Widzę widzę leć na beteSpac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym. Zobacz załącznik 1047923
Tu już ładnie widać. gratulacjeSpac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym.
U nas to norma A i tak słabo idzieŁo jeju... to ja już nie wiem co u mnie się dzieje... Chyba faktycznie będziemy musieli cały miesiąc dzień w dzień
Ha ha... Późno zaczynamy bo dzieci...2 godz.?? Jak wy to robicie ??
Miłego dnia i godzinki więcej snu
Dla mnie to masz objawy ciążowe szczególnie ta szyjka wskazuje na ciążę. Zrób betę bo może testy na Ciebie nie działają.Zobacz załącznik 1047935Zobacz załącznik 1047935u mnie bez zmian. 4 dni po terminie. Temperatura wysoka, szyjka wysoko, zamknięta. Testy negatywne
Widać!! Super Gratulacje!!Spac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym. Zobacz załącznik 1047923