reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hmmm... To może i mi się uda..[emoji120][emoji120][emoji120]
Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110] Te testy z clearblue są o wiele wiele lepsze. Ale są jeszcze lepsze tej samej firmy fioletowe one też pokazują dni płodne (migajaca buźka) i wtedy jest szansa zacząć starania w odpowiednim momencie a nie wtedy kiedy różowe testy pokażą pik LH.

reklama
Mam tak od tygodnia. Z okazji owulacji skończyło do 37.2 A po paru dniach poniosło się do 37.8. Ale czuje się perfekcyjnie, zadnych niepokojących objawów.
A masz możliwość zrobić bete? Bo kurczę z tymi testami to różnie bywa.. Sama teraz testuje jak szalona ;) ale pamiętam że przy pierwszej ciąży zrobiłam test tydzień po oczekiwanej @ i był negatywny

Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110] Te testy z clearblue są o wiele wiele lepsze. Ale są jeszcze lepsze tej samej firmy fioletowe one też pokazują dni płodne (migajaca buźka) i wtedy jest szansa zacząć starania w odpowiednim momencie a nie wtedy kiedy różowe testy pokażą pik LH.
Ja fioletowych u nas nie widziałam

A masz możliwość zrobić bete? Bo kurczę z tymi testami to różnie bywa.. Sama teraz testuje jak szalona ;) ale pamiętam że przy pierwszej ciąży zrobiłam test tydzień po oczekiwanej @ i był negatywny
Mieszkam w Niemczech i w sumie nie ogarniam jak sie za to Zabrać. Rano chce zadzwonić do mojego ginekologa i się dowiedzieć.

Mieszkam w Niemczech i w sumie nie ogarniam jak sie za to Zabrać. Rano chce zadzwonić do mojego ginekologa i się dowiedzieć.
Ja też mieszkam w Niemczech i w swoim landzie skierowanie na betę może dać tylko ginekolog i bez skierowania tego badania nie zrobię. Chyba że pójdę z testem ciążowym pozytywnym do rodzinnego przedstawię mu sytuację i może ale to może da skierowanie na betę.

Oby ten test był szczęśliwy i żeby Ci się udało. A możesz wstawić zdjęcie tego paska co wkładasz w to urządzenie? Jakiej intensywności wyszły ci kreski?
Trochę słaba ta kreska...
20191120_135810.jpg

reklama
Ja już nie mam zdjęcia ale jak ja zrobiłam ten test w czerwcu i pojawiła się buźka że pik LH jest to wyjelam ten test i ta kreska testowa była u mnie jak cień. Nie miałam tak mocnej jak u ciebie dlatego w te paskowe testy nie wierzę bo tam w instrukcji jest napisane że kreski muszą być takie same lub testowa mocniejsza a na tym clear Blue testowe są jaśniejsze od kontrolnych a pik LH pokazują.

Do góry