reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hmmm... To może i mi się uda..[emoji120][emoji120][emoji120]
Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110] Te testy z clearblue są o wiele wiele lepsze. Ale są jeszcze lepsze tej samej firmy fioletowe one też pokazują dni płodne (migajaca buźka) i wtedy jest szansa zacząć starania w odpowiednim momencie a nie wtedy kiedy różowe testy pokażą pik LH.

reklama
Mam tak od tygodnia. Z okazji owulacji skończyło do 37.2 A po paru dniach poniosło się do 37.8. Ale czuje się perfekcyjnie, zadnych niepokojących objawów.
A masz możliwość zrobić bete? Bo kurczę z tymi testami to różnie bywa.. Sama teraz testuje jak szalona ;) ale pamiętam że przy pierwszej ciąży zrobiłam test tydzień po oczekiwanej @ i był negatywny

Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110] Te testy z clearblue są o wiele wiele lepsze. Ale są jeszcze lepsze tej samej firmy fioletowe one też pokazują dni płodne (migajaca buźka) i wtedy jest szansa zacząć starania w odpowiednim momencie a nie wtedy kiedy różowe testy pokażą pik LH.
Ja fioletowych u nas nie widziałam

A masz możliwość zrobić bete? Bo kurczę z tymi testami to różnie bywa.. Sama teraz testuje jak szalona ;) ale pamiętam że przy pierwszej ciąży zrobiłam test tydzień po oczekiwanej @ i był negatywny
Mieszkam w Niemczech i w sumie nie ogarniam jak sie za to Zabrać. Rano chce zadzwonić do mojego ginekologa i się dowiedzieć.

Mieszkam w Niemczech i w sumie nie ogarniam jak sie za to Zabrać. Rano chce zadzwonić do mojego ginekologa i się dowiedzieć.
Ja też mieszkam w Niemczech i w swoim landzie skierowanie na betę może dać tylko ginekolog i bez skierowania tego badania nie zrobię. Chyba że pójdę z testem ciążowym pozytywnym do rodzinnego przedstawię mu sytuację i może ale to może da skierowanie na betę.

Oby ten test był szczęśliwy i żeby Ci się udało. A możesz wstawić zdjęcie tego paska co wkładasz w to urządzenie? Jakiej intensywności wyszły ci kreski?
Trochę słaba ta kreska...
20191120_135810.jpg

reklama
Ja już nie mam zdjęcia ale jak ja zrobiłam ten test w czerwcu i pojawiła się buźka że pik LH jest to wyjelam ten test i ta kreska testowa była u mnie jak cień. Nie miałam tak mocnej jak u ciebie dlatego w te paskowe testy nie wierzę bo tam w instrukcji jest napisane że kreski muszą być takie same lub testowa mocniejsza a na tym clear Blue testowe są jaśniejsze od kontrolnych a pik LH pokazują.

Do góry