W 24 dc to za szybko żeby cokolwiek czuć się na ciążęNie tylko Ty ja dzis 24 dc i tez myslalam zeby juz robic, ale nie czuje sie na ciaze. Zero objawow, wiec nie ma sensu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 24 dc to za szybko żeby cokolwiek czuć się na ciążęNie tylko Ty ja dzis 24 dc i tez myslalam zeby juz robic, ale nie czuje sie na ciaze. Zero objawow, wiec nie ma sensu
Mam cykle 25-28dniowe i 2 miesiace temu przy biochemicznej juz czulam chociazby klucie w macicyW 24 dc to za szybko żeby cokolwiek czuć się na ciążę
To ja dzis tak czuje jakby @ mial przyjsc.. juz sie boje ze sie zbliza jestem tak samo niecierpliwa.. pisalam wam tutaj ze dzis zatestuje, ale nic nie czulam, wiec stwierdzilam ze nie ma sensu.U mnie 28dc, dzień spodziewanej @ jutro, test od 3 dni biały, ale co zastanawiające szyjka ciagle twarda i wysoko, z tego go mi się wydaje zawsze była już na dwa dni przed @ niżej i miękka... 3 dni temu bolał mnie brzuch jak na@ i przeszło, teraz czuje się normalnie...hmmm.. no nic czekam dalej, cierpliwość nie jest moja mocna strona
Ja od kilku dni myślę że brzuch mnie boli na okres ale nic się nie dziejeTo ja dzis tak czuje jakby @ mial przyjsc.. juz sie boje ze sie zbliza jestem tak samo niecierpliwa.. pisalam wam tutaj ze dzis zatestuje, ale nic nie czulam, wiec stwierdzilam ze nie ma sensu.
Dziękuję za wiadomość. Nie wiedziałam o tym.Beta daje informacje czy w macicy nie pozostały artefakty i czy nie trzeba będzie przeprowadzać zabiegu łyżeczkowania
Ciekawe czy mamy zwidy czy cos naprawde sie dzieje Kiedy testujesz?Ja od kilku dni myślę że brzuch mnie boli na okres ale nic się nie dzieje
Okres powinien być w piątek.
Ja testowalam w 27 dc pierwszy raz i wyszly mi mega bladziochyHej, Dziewczyny chciałabym Wam życzyć Zdrowych , Wesołych Świąt
Dziewczyny jestem w 25 dniu cyklu. Kiedy najwcześniej testować?
DziękujęGratulacje