Milipiet
Fanka BB :)
DziekujęGratuluje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujęGratuluje
Szósty tydzień. Od wczorajszego wieczora cały czas krwawie że skrzepami. Na USG wczoraj nic nie było widać. Albo już nie było widać albo pęcherzyka nawet nie było i była biochemiczna. Nie wiadomo.A który to tydzień u Ciebie? Sprawa już przesadzona?? Dużo sił w tym czasie Świątecznym ! Przytulam!
Kochana! Mam nadzieje, ze choc troche zaczerpniesz swiatecznej atmosfery i zniesiesz ten bol latwiej i szybciej. Wyplacz sie i wroc z usmiechem do NasI ja również chciałabym Wam życzyć pięknych rodzinnych świąt, spełnienia marzen i samych II kreseczek
A za jakiś czas jak się trochę ogarnę to pewnie do Was wrócę bo niestety ale mi sie nie udalo, wczoraj zaczęłam krwawić.
Szósty tydzień. Od wczorajszego wieczora cały czas krwawie że skrzepami. Na USG wczoraj nic nie było widać. Albo już nie było widać albo pęcherzyka nawet nie było i była biochemiczna. Nie wiadomo.
Dlaczego?Proszę sprawdzaj czy beta spada.
Dlaczego?
No to zadaj jeHej dziewczyny mam pytanie