reklama
jeszcze w kwestii nie wożenia dzieci w fotelikach, nawet na krótkich dystansach - dzisiaj trafiłam na takie filmiki, które zrealizowało w Czechach ministerstwo transportu - YouTube - Nie Myślisz (Zapłacisz) Czeska kampania dla kierowców.Noga z Gazu. W Polsce chyba też przydałaby się taka mocna kampania, może dałaby do myślenia...
marzena_85
Fanka BB :)
krewetka aż mi ciary przeszły po pierwszych dwóch filmikach
no szkoda, że nie ma takiej kampanii Polsce
no szkoda, że nie ma takiej kampanii Polsce
natalia_lila
Fanka BB :)
A my kupiliśmy Peg Perego Pliko. Rany, ale świetny wózeczek. Jestem z niego mega zachwycona. Mały minus, to że nie rozkłada się jedną ręką i jak chcę go złożyć/rozłożyć, to muszę mieć gdzie odstawić Młodą.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
W weekend małż z dziedzicem oglądali wózki, tzn. Maclarena i I'coo no i stanęło na I'coo. Kupujemy w tym tyg
jak kupicie to zdaj relację, bo mnie moj casualplay mocno wkurza...
N
nataliak
Gość
si, sa rabaty. nasza bryka niestety bez rabatu 799zl. ale przynajmniej rozwialy sie moje watpliwosci co do kol - cybexy 2011 maja zupelnie inne kola niz wczesniejsze modele i na zdjeciach mi sie nie podobaly ale na zywo wygladaja duzo lepiej. i bedzie jednak topaz z palakiem. 'swiat dziecka' ma dosc przebojowe ceny... nasze krzeselko bylo za 969zl!
W weekend małż z dziedzicem oglądali wózki, tzn. Maclarena i I'coo no i stanęło na I'coo. Kupujemy w tym tyg
boski
czy to ten ? :
Wózki dziecięce i foteliki samochdowe - sklep Warszawa - I'coo Primo 2011
reklama
tak zerknęłam na parasolki na allegro i mnie podoba się ta, ma wszystkie funkcję co bym chciała Promocja MAXI COSI BEBE CONFORT Wózek LOOLA SU (1504953983) - Aukcje internetowe Allegro hehe ale cena nie dla nas, sprzedajemy wózek tako 3w1 i za to chciałam kupić lekki składany wózeczek najlepiej z przekładaną rączką bo to dla mnie bardzo istotne, i powiem Wam, że myślałam, że takie wózeczki to tańsze będą. Jak myślicie za ile sprzedać stary wózek ?... znojomemu