reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Obejrzałam filmik reklamowy tego wózka i chyba jednak za mało oparcie się kładzie...:(

[video=youtube;NKhwXhEtE5c]http://www.youtube.com/watch?v=NKhwXhEtE5c[/video]

Ehh żeby to I'coo było trochę tańsze...też mi się bardzo podoba :) Ale zostaniemy jednak przy Cybexie, zawsze trochę taniej :p

Julita my też wózka tego 2w1 nie sprzedajemy, bo już mam 3 osoby w kolejce na niego :D Najpierw przyjaciółka (już jest w ciąży, w 8 tygodniu), potem brat małża lub moja siostra (zobaczymy które pierwsze będzie miało dzidziusia, bo oboje lada dzień zaczynają się starać :p). U Ciebie może małż ma zamiar starać się również o rodzeństwo dla Majeczki, co? ;P

Alis, moze;P...ma jeszcze nadzieje biedny ze doczeka sie syna;)

Elwi a nie wolałabyś z przekładanym siedziskiem a nie rączką? Może się mylę ale wydaje mi się, że te z przekładaną rączką mogą być mniej stabilne.

reklama
Witam
Alis: Elwiwas.. ja napisze coś od siebie jako użytkownik obu rodzai wózków...
Jak Kacper był mały to pierwszą spacerówką była właśnie coś w stylu co wkleiła Elwi... przekłądana rączka to mega wygoda.. ale nie w kołach takich jak są w tych wózkach.. taki wózek przy przełożonej rączce (od strony kół skrętnych) powoduje, że nie jest do podbicia.. trzeba mega weilkiej siły aby nacisnąć taki wózek i podbić na najmniejszy chodnik... przy takim ulozeniu rączki kąt skrętu jest baaaardzo duzy..... co woduje, iż czasem się w chodnikach nei można zmieścic... w rezultacie m,y bardzo mało używaliśmy tej opcji przekładania rączki... poza tym wózek byl ciezki bo wazyl 9 kilo.. czyli nie wiele wiecej od tego co wkleila Elwi...

Spacerówki z przekadanym siedziskiem są fajne ale żeby przełożyć siedzisko z dzieckiem np. rocznym to niestety trzeba dziecko wyciagnać, bo waga takiego kompletu staje sie tak duza, iż przelozenie kierunku moze być kłopotliwe... jednakże bez dziecka i owszem to zajmuje chwilke.. ale z tego co widzialam, to taką opcję ma tylko albo spoacerówka z wozka wielofunkcyjnego albo spacerówki z wyższej polki cenowej... (co nei oznacza lepszej polki jakosciowej - trzeba czytac opinie). My teraz mamy taką opcję przekładania siedziska ale nie korzystałam z niej ani razu, bo agata jedzie przodem do mnie.. a jak swieci slonce to albo jej zaslaniam soba slonce albo naciągam mocniej budke.... nie przekładam siedziska... ale wiadomo każdy musi poprobować wielu rodzai wózków aby wybraż wózek "szyty" na miarę swoich dłoni i sił...

Do góry