reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
iwi3 typowy unisex :-)

święta racja Aga:-D
co ja mogę za to, że mąż powiedział na połówkowym lekarce, że ma nie zdradzać płci:angry:
Od tego czasu już żadnego nie miałam:no:
Nawet ostatnio swoją już gin prosiłam, żeby go zrobiła, a ona, że nie, bo to jest szkodliwe, a 3 na całą ciążę wystarczą. Ja juz 3 miałam, więc nie:crazy:

Ostatnia edycja:
no kurcze i zaczelam zazdroscic wam tych soczystych kolorow.
moze na wiosne troche moj stuninguje- ten pomarancz... bali nie obrazisz sie, cooo?

Dziewczyny super że bryczki już w domu czekają na pasażerów:)
Ja też bym juz chciala na spacerki wychodzić, no ale pocieszmy się że już mniej niż więcej nam zostało;)

20100421.jpg20100421(002).jpg
torba nie od kompletu ale pasuje:)

reklama
Albo mi się wydaje albo Panie nam reklamują firmę Graco...

Chrupcia - nie rozwijaj proszę spiskowej teorii dziejów. Jeździmy Slalomem od JANE (podkreślam: od Jane, nie Graco) i o tym pisałam pare stron dalej. Sama masz chyba Nomad od Jane, prawda? Tak mi się wydaje, że o tym pisałaś? Teraz dziadkowie kupili małej nowość - Symbio od Graco.
Moge napisać chyba swoje zdanie, hmm? To wątek o wózkach, więc napisałam, że mamy nowy wózek i zamieściłam fotki Małej. Nic nie reklamuję, chciałam się pochwalić, bo się normalnie i po ludzku cieszę :) Chyba każdy normalny człowiek by się ucieszył z takiego prezentu, nie sądzisz? Po to jest to forum, żeby każdy mógł napisać, o swoich doświadczeniach. A inni moga skorzystać albo nie - demokracja jest, nie? :) Pozdrawiam Cię.

Do góry