reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

przyszedł nasz cudowny używany bugaboo, nie widać w ogóle śladów używania, poza lekkimi rysami tam gdzie się nogą sklada, trochę nam zajęło rozkminienie go
ale miód :-):-):-) usunęłam ze zdjęcia trochę bajzelek, ale mi daleko do Nikity

Załączniki

• 15a.jpg
    15a.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 85
reklama
a o to obiecane fotki odrazu przepraszam za jakość...
wersja głęboka, spacerowa i fotelik
jest do niego jeszcze folia przeciwdeszczowa, i moskitierka

Załączniki

• w
    w
    24,2 KB · Wyświetleń: 95
  • w
    w
    30,5 KB · Wyświetleń: 114
  • w
    w
    24 KB · Wyświetleń: 98
  • w
    w
    32,1 KB · Wyświetleń: 113
  • w
    w
    34,4 KB · Wyświetleń: 108
  • w
    w
    31,4 KB · Wyświetleń: 95
przyszedł nasz cudowny używany bugaboo, nie widać w ogóle śladów używania, poza lekkimi rysami tam gdzie się nogą sklada, trochę nam zajęło rozkminienie go
ale miód :-):-):-) usunęłam ze zdjęcia trochę bajzelek, ale mi daleko do Nikity

jak dla mnie wozeczek cud miód... i ma fajną dużą gondolkę.... spacerówkę też macie do niego??

bali, katagorka super wózki, świetne, letnie kolory..
Bali a czy Ty nie chciałaś czerwonego? czy coś źle kojarzę??

My mamy Slalom i jest cudowny! Uwielbiam firmę jane. Może nie jest najtańsza, ale ma super jakość. Jak to hiszpańska firma :-) Ale kilka dni temu moi rodzice się szarpnęli i kupili nowość od graco - symbio, żebyśmy nie musieli za każdym razem wozic ze sobą wózka. Muszę Wam powiedzieć, że też jest super. Zaraz Wam wkleję zdjęcia ze spaceru :)

Heh, fajnych malutka ma dziadkow!! u nas tez by sie tacy przydali,nie zeby moi byli zli, ale wozka nie sprezentuja... zreszta wozka na razie kupowac nie bede, to co mam musi wystarczyc poki co- ewentualnie przeniose sie jak jeszcze Basia nieco podrosnie do watku o parasolkach. My na razie zmieniamy fotelik na wiekszy - wstyd przyznac, ale moje dziecko choc prawie roczne, to jezdzilo do tej pory w zdezelowanym bebe confort po kuzynkach i chcemy kupic cos nowego, praktycznego i niezbyt drogiego.I tak ogladalam te nowosaci graco jak o symbio napisalas i mi sie foteliknautilus spodobal - az do 12 roku zycia dziecko moze w nim jezdzic!! szok. i dla mnie rewelacja- przynajmniej dlugo dziecko bedzie pasami przypiete swoimi...musze go tylko na zywo zobaczyc i moze jeszcze poszukac jakiejs alternatywy gdyby mi sie jednak odwidzial ten nautilus..

Albo mi się wydaje albo Panie nam reklamują firmę Graco...

Albo mi się wydaje albo Panie nam reklamują firmę Graco...

tak to też mnie się wydaje... ja mam sąsiadkę, która szczerze graco odradza... odpadają od nich kółka... i ponoć to dotyczy każdego modelu.. a dostanie takiego kółka potem graniczy z cudem, bo graco chce wysłać, ale im to kiepsko wychodzi.. dostawa jest makabrycznie długa...

reklama
fajne wózki dziewczęta ;-) bardzo, ładne żywe kolory :yes:
mój młody nie ma tyle szczęścia bo dostał pojazd w kolorze szarym hehe

Do góry