reklama
katagorka20
Fanka BB :)
a o to obiecane fotki odrazu przepraszam za jakość...
wersja głęboka, spacerowa i fotelik
jest do niego jeszcze folia przeciwdeszczowa, i moskitierka
Załączniki
wiolan
PODWÓJNA MAMA
przyszedł nasz cudowny używany bugaboo, nie widać w ogóle śladów używania, poza lekkimi rysami tam gdzie się nogą sklada, trochę nam zajęło rozkminienie go
ale miód :-):-):-) usunęłam ze zdjęcia trochę bajzelek, ale mi daleko do Nikity
jak dla mnie wozeczek cud miód... i ma fajną dużą gondolkę.... spacerówkę też macie do niego??
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a o to obiecane fotki odrazu przepraszam za jakość...
śliczny komplecik i kolorek boski...
My mamy Slalom i jest cudowny! Uwielbiam firmę jane. Może nie jest najtańsza, ale ma super jakość. Jak to hiszpańska firma :-) Ale kilka dni temu moi rodzice się szarpnęli i kupili nowość od graco - symbio, żebyśmy nie musieli za każdym razem wozic ze sobą wózka. Muszę Wam powiedzieć, że też jest super. Zaraz Wam wkleję zdjęcia ze spaceru
Heh, fajnych malutka ma dziadkow!! u nas tez by sie tacy przydali,nie zeby moi byli zli, ale wozka nie sprezentuja... zreszta wozka na razie kupowac nie bede, to co mam musi wystarczyc poki co- ewentualnie przeniose sie jak jeszcze Basia nieco podrosnie do watku o parasolkach. My na razie zmieniamy fotelik na wiekszy - wstyd przyznac, ale moje dziecko choc prawie roczne, to jezdzilo do tej pory w zdezelowanym bebe confort po kuzynkach i chcemy kupic cos nowego, praktycznego i niezbyt drogiego.I tak ogladalam te nowosaci graco jak o symbio napisalas i mi sie foteliknautilus spodobal - az do 12 roku zycia dziecko moze w nim jezdzic!! szok. i dla mnie rewelacja- przynajmniej dlugo dziecko bedzie pasami przypiete swoimi...musze go tylko na zywo zobaczyc i moze jeszcze poszukac jakiejs alternatywy gdyby mi sie jednak odwidzial ten nautilus..
Albo mi się wydaje albo Panie nam reklamują firmę Graco...
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Albo mi się wydaje albo Panie nam reklamują firmę Graco...
tak to też mnie się wydaje... ja mam sąsiadkę, która szczerze graco odradza... odpadają od nich kółka... i ponoć to dotyczy każdego modelu.. a dostanie takiego kółka potem graniczy z cudem, bo graco chce wysłać, ale im to kiepsko wychodzi.. dostawa jest makabrycznie długa...
reklama