matka -polki nie przejmuj sie tak. ja cie rozumiem. pewnie- kazdy sie cieszy i chwali swoją bryczkę bo chyba kupujemy to co nam sie podoba i czego oczekujemy od naszego nabytku.ale równie dobrze mozemy wygłaszac opinię negatywne o np co gdzieś usłyszałysmy lub co nam sie nie podaba w danym wózeczku- to akurat jest tez pomocne dla innych dziewczyn. jedna moze byc niezadowolona a druga zachwycona.ale ja wychodzę z załozenia zeby kogos nie urazic to moze w ogóle sie nie odzywać bo nie lubię cos mówic ze mi sie podoba a tak nie jest.. no nie wiem. w moim znowu wózku tez mówili ze pekaja koła. tak podobno jest w tako. ale to chyba bardziej zalezy moze czasami tez od pecha bo wszystko moze się zdarzyc nawet w najdrozszej bryce. tak jest tez również z samochodami. najlepsze marki mają czasami swoje felery i moze ta babeczka własnie z tymi kołami takiego pecha miała bo nie chce mi sie wierzyc ze wkazdym modelu tak sie dzieje ze koła odpadają jak to napisała wiolan-kto by te wózki kupował?
a z reklamowaniem firmy to co kazda chyba reklamuje firmę jaki to jej wózeczek jest wspaniały i cudowny z owej firmy. ja np duzo słyszałam dobrych opinii o Tako i tez duzo wypowiadałam i zachwycałam sie sie o niej dobrze co pewnie znalazłaby się niejedna osoba co by powiedziała ze moze tania to licha albo co innego.jaka bedzie to sie jeszcze okaze;-) .....głowa do góry i patrzmy troche sceptycznie na innych wypowiedzi i nie bierz tego do serca co jedna czy dwie osoby powiedziały bo są na pewno takie co mają inne zdanie.najwazniejsze ze bryczka juz w domu i ze jesteś bardzo zadowolona. to się liczy. pozdrawiam:-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)