reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

oooo Nataliak kupiłas wózek! A dopiero co jechałas oglądać - szybko się uwinęłaś. Fajny jest - mi się widzi ten wózeczek, najbardziej mi się podoba że jest zgrabny co widać zwłaszcza jak się go postawi przy meblach :tak:

reklama
Nie wiem czy któraś z was kupiła chicco, ja tak jest bardzo zwrotny i zajmuje malo miejsca w samochodzie.Model 3 w1 więc nie będę musiała później dokupować spacerówki, a co do koloru to ja mam czerwono-szary taki neutralny jak by zamiast Małgosi wyszedł Małgoś:-).Mam nadzieję, że wózeczek się sprawdzi na razie jeździ w nim lala mojej córci

oooo Nataliak kupiłas wózek! A dopiero co jechałas oglądać - szybko się uwinęłaś. Fajny jest - mi się widzi ten wózeczek, najbardziej mi się podoba że jest zgrabny co widać zwłaszcza jak się go postawi przy meblach :tak:

w sumie wyszlo na to ze tydzien na niego czekalismy. mialo byc dluzej bo nie bylo wiadomo kiedy stelaze wypuszcza z fabryki. rzeczywiscie jest zgrabniutki i leciutki. juz sie nie moge doczekac spacerow :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
awru-ja nie kupuje wozka mam po krystianku,taki gleboki cos pdoobnego do tego i bede miala ten,bez sensu mi wywalaca kase na wozek,pojezdze w nim troche a juz spacerowke to kupie jakas moze,sama jeszcze nie wiem jak to bedzie

a ja cały czas myślałam, że chcesz podwójny, żeby Krystianka też w nim wozić..

wiesz chcialam taki kupic,ale juz sama nie wiem co robic,narazie poczekam az urodze i jak to wszystko bedzie wygladalo najwyzej w miedzyczasie dupie jakis uzywany,wole narazie sie wstrzymac bo moze sie okazac ze jakos tak sobie poradze,a jezeli nie to kupimy

Witam Was Dziewczyny
przebrnęłam prze większość postów i powiem Wam że ja początkowo chciałam kupić Chicco ct01 ale poszłam do sklepu i to co mi się w nim nie spodobało to to ze gondola rusza się gór -dół i jakbym miała dać moim chłopakom do powożenia to bałabym się że mi go wywrócą.
Dlatego rozglądaliśmmy się z mężem za innym, no i któregos wieczoru kilkanaście dni temu mąż obwieścił ze kupił wózek, zadzwonił do faceta zalogował się na strnonie sklepu i internetowego i wpłacił pieniądze. Wózek był u mnie po 4 dniach. Więc bardzo szybko.
Kupiliśmy x-landera XA z modelu 2010 w kolorze Energy. CZerwień dwa kolory przygaszona i jaśniejsza. Cena za gondolę i spacerówkę to 1550zł z przesyłką za 0.
Prowadzi się super, duże koła - moje dzieci jeżdżą po domu.
Ciekawa jestem tylko jak będzie mieścił się w aucie?

Fajne te wasze wózeczki. Ja na razie nie kupuje bo mam po synku,zresztą i tak nie znam płci.Tamten jest pomarańczowo-grafitowy coś w podobie jak komi wstawila. Spacerówkę mam czerwoną z baby design.
Ale jak oglądam wasze to mam ochotę kupić nowy,hm chyba się zastanowię:crazy:

Elwiwas super ten wozeczek,kolorek piękny.

Wrzucam zdjęcia z wczorajszego spotkania z przyjaciółką i jej synkiem :) Kubuś przetestował spacerówkę Majeczki, zaakceptował również łóżeczko ;)

Załączniki

• kubuś.jpg
    kubuś.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 78
  • kubus2.jpg
    kubus2.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 70
  • kubus3.jpg
    kubus3.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry