reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama

bali, skoro pytasz, to odpowiem, ale nie obraź się plisssss :-(

Ja osobiście nie lubie takich dziwolągów, ogólnie trzykółek. Ale jesli Tobie się podoba i chcesz być oryginalna :happy:

Ale tak od strony praktycznej pomyśl jak będziesz się przedzierała tym przednim kółkiem po śnieżnych zaspach (pamietasz jaka zima była ostatnio).
Jedyna rzecz, która mi sie podoba, to ten wózek po złożeniu. Malutki.
Kolorystyka tez ciekawa i gondola fajna, ale za to spacerówka jakoś tak mało wygodna się wydaje i skąpa :sorry:

Mi kiedys sprzedawca polecał wózek trzykołowy Quinny, ale od razu powiedziłam nie. Rzecz gustu.

nataliak, gratuluje bryki, fajna. I bardzo podoba mi się kolor. Ogólnie za zielonym nie przepadam, a szczególnie za seledynem wózkowym.
Ale Twój kolor jest bardzo ładny i raczej nazwałabym go szmaragdowy i dlatego mi się podoba :tak:

natalia_lila, fajny fotelik i ładne kolory :happy:

nataliak, gratuluje bryki, fajna. I bardzo podoba mi się kolor. Ogólnie za zielonym nie przepadam, a szczególnie za seledynem wózkowym.
Ale Twój kolor jest bardzo ładny i raczej nazwałabym go szmaragdowy i dlatego mi się podoba :tak:

wlasciwie to on taki trawiasty kolor ma a w srodku zielona krata z dodatkiem niebieskiego i czerwonego, idealny dla dziewczynki i dla chlopca, mam nadzieje ze bedziesz miala okazje zobaczyc go na zywo ;)

wlasciwie to on taki trawiasty kolor ma a w srodku zielona krata z dodatkiem niebieskiego i czerwonego, idealny dla dziewczynki i dla chlopca, mam nadzieje ze bedziesz miala okazje zobaczyc go na zywo ;)

Trawiasty, zaraz tam trawiasty. U mnie inna trawa widac rośnie :-D
Szmaragdowy dla mnie i koniec :-D;-)

Ja też mam taką nadzieję :tak::tak:

Bali ten wozek jest zajebiaszczy
ogladalismy go na Baby Show w Londynie i tez bralismy go pod uwage.
wybralismy maxi cosi tylko ze wzgledu na kola.ten ma piankowe a ja chcialam dmuchane.
ale zainteresowanie tymi wozkami bylo duze i zbieral dobre opinie:tak:

dzięki dziewczyny za opinie, przeczytałam kilka kiepskich opinii, ale trudno mi odróżnić sensowne opinie od maruderskich, ten wózek mi się bardzo podoba ze względu na kolorystykę, chyba muszę go gdzieś w sklepie na żywo zobaczyć

reklama
a my zdecydowalismy sie na uzywany bugaboo cameleon, kupilismy na allegro brazowo-granatowy. tym co jeszcze sie zastanawiaja szczerze polecam. poki co testowany tylko na pusto po mieszkaniu ..
heh jeszcze troszke i bedziemy mogly ruszyc z malenstwami na podboj parkow. naprawde nie moge sie doczekac.

Do góry