reklama
aldonta
Fanka BB :)
Dziewczeta pojawiły sie nowe kolory x-landera , ja sie nie poddaje po dziwnym sprzedawcy ......
daj linkDziewczeta pojawiły sie nowe kolory x-landera , ja sie nie poddaje po dziwnym sprzedawcy ......
lenkaa*
A co sądzicie o maxi cosi mura? niektóre dziewczyny szukają jak najmniejszego stelaża do bagażnika i ponoć ta mura ma bardzo mały po złożeniu i spora gondolka. podaję link:
Maxi Cosi Mura 4
Warszawianki mogą podejś do tego sklepu i pooglądać wózki z bliska i ponoć cena jest negocjacyjna i czasem można fajną utargować z nimi
Maxi Cosi Mura 4
Warszawianki mogą podejś do tego sklepu i pooglądać wózki z bliska i ponoć cena jest negocjacyjna i czasem można fajną utargować z nimi
Ja jestem właśnie zdecydowana na ten wózek lub Bebeb Comfort-też MURĘ (bo nie wiem czy wiesz, obie te firmy robią ten sam model). Najpierw chciałam Mutsy, ale jak pytałam sprzedawcow, to wszyscy polecali bardziej Murę, jako prawie niezawodne:-)
lenkaa*
Justme ja jednak pozostaję przy swoim Pegu Culli ale podpatruje też inne rozwiązania. I jak na razie Peg jest najlżejszy do wnoszenia dla mnie. A nie wiedziałam że BB i MC mają ten sam produkt. A będziesz szła do tego sklepu z linka czy masz upatrzony w innym miejscu?
oo bebe confort też fajnie wyglądaJa jestem właśnie zdecydowana na ten wózek lub Bebeb Comfort-też MURĘ (bo nie wiem czy wiesz, obie te firmy robią ten sam model). Najpierw chciałam Mutsy, ale jak pytałam sprzedawcow, to wszyscy polecali bardziej Murę, jako prawie niezawodne:-)
anusia85
Dziewczyny a co myslicie o wozkach TAKO?
jumper X??Dziewczyny a co myslicie o wozkach TAKO?
reklama
anusia85
bardziej chodzilo mi o Easy Driver lub Nataliajumper X??