reklama
strega
Fanka BB :)
wow patrzcie jaka limitowana wersja tapicerki do m fotelika maxi cosi priori heheh...takiej nie widzialam jeszcze
Jak Nowy Maxi Cosi Priori Limitowany welurowy Gwar (1527365040) - Aukcje internetowe Allegro
Jak Nowy Maxi Cosi Priori Limitowany welurowy Gwar (1527365040) - Aukcje internetowe Allegro
awru
Czy któraś z dziewczyn ma może fotelik Maxi Cosi Tobi?
ma
I jak go oceniasz? Nie poci się w nim dziecko? Jest wystarczająco szeroki?
awru
co do pocenia się to trudno ocenić -w końcu upałów jeszcze nie było ale jeśli chodzi o szerokość to jest naprawdę ok
to co mi się w nim nie podoba to to, że dosyć ciężko sciągają się pasy - jeździmy w tym foteliku od wigilii więc chyba już miały czas żeby się ewentualnie wyrobić :/
to co mi się w nim nie podoba to to, że dosyć ciężko sciągają się pasy - jeździmy w tym foteliku od wigilii więc chyba już miały czas żeby się ewentualnie wyrobić :/
natalia_lila
Kupiliśmy dziś fotelik samochodowy. BeSafe
O taki
BESAFE IZI COMFORT X3 (kolory) 9-18 kg +GRATIS!! (1521280079) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jeździ jak królowa I nie denerwuje się jak ma w nim usiąść.
O taki
BESAFE IZI COMFORT X3 (kolory) 9-18 kg +GRATIS!! (1521280079) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jeździ jak królowa I nie denerwuje się jak ma w nim usiąść.
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
czy ktoras z was wozi swoje dziecie wozkiem Delti Dot? bo spodobal mi sie i mysle czy nie kupic...
reklama