Wiolan,. co dowagi: dla mnie to mega zmiana, wcześniej (jak pewnie każda posiadaczka wózka 3w1) musiałam wyciągać z bagażnika koła, z tylnego siedzenia siedzisko wózkowe, składać, wpinać itd... A tak, pyk-pyk i wózeczek jest rozłożony Franio za dużo w nim nie podróżował, chwilę dzisiaj, ale wyglądął na zadowolonego. Prowadzi się SUPER! Leciutko, nie miałam problemu z podbiciem przejeżdąc przez próg itp. Może dzisiaj po pracy poużywam go trochę dłużej, to jeszcze dam znać. To co mi się średnio podoba, to dość ciężko montuje się pałąk, ale to- jak narazie- jedyna usterka
reklama
Wonka: http://www.wozkifoteliki.pl/barierka-palak-pluto-2011-p-182.html
Co do składania i rozkładania to też mi się wydaje, że to kwestia wyrobienia i wprawy.
Co do składania i rozkładania to też mi się wydaje, że to kwestia wyrobienia i wprawy.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
JustMe a jak sie ten palak montuje?nawet nie wiedzialam ,ze mozna dokupic,a to swietna sprawa.
my juz zaliczylismy pierwszy spacerek nowym pojazdem,calkiem sympatycznie:-)
jak narazie to sie troche ciezko sklada i rozklada,mam nadzieje,ze to kwestia wyrobienia.
wklej swoje zdjecie.. znaczy zdjecie wozka
N
nataliak
Gość
wcześniej (jak pewnie każda posiadaczka wózka 3w1) musiałam wyciągać z bagażnika koła, z tylnego siedzenia siedzisko wózkowe, składać, wpinać itd... A tak, pyk-pyk i wózeczek jest rozłożony
nasz sie sklada bez dzielenia na czesci pierwsze ;P
wiolan
PODWÓJNA MAMA
no tak ale pewnei odkryliscie to niedawnonasz sie sklada bez dzielenia na czesci pierwsze ;P
N
nataliak
Gość
zgadza sie, zupelnie przypadkiem ;P no ale my go w ogole rzadko musimy skladac.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
zgadza sie, zupelnie przypadkiem ;P no ale my go w ogole rzadko musimy skladac.
pewnie wiekszosc tych 3 lub 3 w1 się wlasnie tak skłąda, o czym rodzicie nie mają pojęcia...
reklama