reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Wiolan,. co dowagi: dla mnie to mega zmiana, wcześniej (jak pewnie każda posiadaczka wózka 3w1) musiałam wyciągać z bagażnika koła, z tylnego siedzenia siedzisko wózkowe, składać, wpinać itd... A tak, pyk-pyk i wózeczek jest rozłożony:tak: Franio za dużo w nim nie podróżował, chwilę dzisiaj, ale wyglądął na zadowolonego. Prowadzi się SUPER! Leciutko, nie miałam problemu z podbiciem przejeżdąc przez próg itp. Może dzisiaj po pracy poużywam go trochę dłużej, to jeszcze dam znać. To co mi się średnio podoba, to dość ciężko montuje się pałąk, ale to- jak narazie- jedyna usterka:)

reklama
Dorian na spacerach jest bardzo grzeczny, opiera się o barierkę i ogląda świat... czasami jak mu się zbiera do spania i rozłożę mu siedzisko to się wyobraca na wszytskie strony ale to tylko czasami.

JustMe a jak sie ten palak montuje?nawet nie wiedzialam ,ze mozna dokupic,a to swietna sprawa.
my juz zaliczylismy pierwszy spacerek nowym pojazdem,calkiem sympatycznie:-)
jak narazie to sie troche ciezko sklada i rozklada,mam nadzieje,ze to kwestia wyrobienia.

wklej swoje zdjecie.. znaczy zdjecie wozka

Ja nigdy nie wypinałam czy gondoli czy teraz siedziska spacerówki z ramy żeby wpakować go do bagażnika samochodu. Wszystko składa się bez żadnego wypinania :p

reklama
Do góry