reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Wózek:)

Zobacz załącznik 339240

pencil.png

reklama
dobrze piszecie i tak tez zrobie, chociaz tak jak tiger mam starszne wymagania bo jakies tam doświadczenie z wózkami mam i nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto.

tiger - mamy podobne wymagania, jak dla mnie musi byc tez barierka :) bo teraz np dorianka nie zapinam w pasy tylko wkładam, i jak starsze dziecko bedzie to też lepiej

dobrze piszecie i tak tez zrobie, chociaz tak jak tiger mam starszne wymagania bo jakies tam doświadczenie z wózkami mam i nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto.

tiger - mamy podobne wymagania, jak dla mnie musi byc tez barierka :) bo teraz np dorianka nie zapinam w pasy tylko wkładam, i jak starsze dziecko bedzie to też lepiej
lol, a Dorianek nie próbuje wyjsc z wózka? bo mój wstaje w wózku jak tylko go odepnę i barierka tu nic nie pomaga, pasy muszą byc zapięte

no dokladnie zaqpiecie dolne w pasie i miedzy nogami juz nie wystarcza..wychodzi gora. Wczoraj siedzial w wozku a ja poszlam siku...a skysze cos sie rusza za bardzo...no to naciaglelem majty i lece do pokoju a tam mateusz stoi w wozku...opierajac sie o raczki do prowadzenia...szok..na szczescie nie przewazyl wozka...bo wozwek oparty byl o kojec.
teraz juz wiem do czego jest zdolny wiec pasy 5punktowe

JustMe: jak z wagą tego wózka.. nie chodzi mi o teorie, ale o praktykę.. jak wsaDZISZ Frania to jak to wygląda... bo urzekło mnie ze sie prawie rozkłada do spania..... no i nie wiem czy rozwalać skarbonkę syna na ten wózek???? jak sądzisz?? warto swiniobicie robić???

reklama
JustMe a jak sie ten palak montuje?nawet nie wiedzialam ,ze mozna dokupic,a to swietna sprawa.
my juz zaliczylismy pierwszy spacerek nowym pojazdem,calkiem sympatycznie:-)
jak narazie to sie troche ciezko sklada i rozklada,mam nadzieje,ze to kwestia wyrobienia.

Do góry