reklama
dobrze piszecie i tak tez zrobie, chociaz tak jak tiger mam starszne wymagania bo jakies tam doświadczenie z wózkami mam i nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto.
tiger - mamy podobne wymagania, jak dla mnie musi byc tez barierka bo teraz np dorianka nie zapinam w pasy tylko wkładam, i jak starsze dziecko bedzie to też lepiej
tiger - mamy podobne wymagania, jak dla mnie musi byc tez barierka bo teraz np dorianka nie zapinam w pasy tylko wkładam, i jak starsze dziecko bedzie to też lepiej
estragon
mamusia synusia:P
lol, a Dorianek nie próbuje wyjsc z wózka? bo mój wstaje w wózku jak tylko go odepnę i barierka tu nic nie pomaga, pasy muszą byc zapiętedobrze piszecie i tak tez zrobie, chociaz tak jak tiger mam starszne wymagania bo jakies tam doświadczenie z wózkami mam i nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto.
strega
Fanka BB :)
no dokladnie zaqpiecie dolne w pasie i miedzy nogami juz nie wystarcza..wychodzi gora. Wczoraj siedzial w wozku a ja poszlam siku...a skysze cos sie rusza za bardzo...no to naciaglelem majty i lece do pokoju a tam mateusz stoi w wozku...opierajac sie o raczki do prowadzenia...szok..na szczescie nie przewazyl wozka...bo wozwek oparty byl o kojec.
teraz juz wiem do czego jest zdolny wiec pasy 5punktowe
teraz juz wiem do czego jest zdolny wiec pasy 5punktowe
corina
JustMe gratuluje zakupu:-) swietny wybor;-) pluto jest sliczne, a ta blekitna wkładka miodzio:-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
JustMe: jak z wagą tego wózka.. nie chodzi mi o teorie, ale o praktykę.. jak wsaDZISZ Frania to jak to wygląda... bo urzekło mnie ze sie prawie rozkłada do spania..... no i nie wiem czy rozwalać skarbonkę syna na ten wózek???? jak sądzisz?? warto swiniobicie robić???
reklama
Wonka uk
JustMe a jak sie ten palak montuje?nawet nie wiedzialam ,ze mozna dokupic,a to swietna sprawa.
my juz zaliczylismy pierwszy spacerek nowym pojazdem,calkiem sympatycznie:-)
jak narazie to sie troche ciezko sklada i rozklada,mam nadzieje,ze to kwestia wyrobienia.
my juz zaliczylismy pierwszy spacerek nowym pojazdem,calkiem sympatycznie:-)
jak narazie to sie troche ciezko sklada i rozklada,mam nadzieje,ze to kwestia wyrobienia.