reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
w jakiej bryce się wozicie?? i jaki długi już prezes jest??wiolan, alis - czyli jestesmy w doborowym towarzystwie :-)
aldonta
Fanka BB :)
hmm?? jak zapinałam?? przecięgnełam tylko pasy przez górną część śpiworka.. zresztą ja jeszcze nie zapinam pasów, bo młody w wózku jest tylko jak idzie spać na spacerze, więc leży i się nie kręci
może my mamy jakieś inne te śpiworki???
mój jest na góre ocieplany, jakby polarkowy a w nóżkach wcale
wow i jak? nie był za duży dla niej?
ocieplony jest od góry a od pupy nie więc my tam kładziemy kocyk i zawijamy na nóżki w góre....
i mamy przypieta górna część.. ale stwierdzam ze jest wąsko z tym spiworkiem
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a czy ktoś się jeszcze chustuje???
aldonta
eh nam chusta nie podeszła.....
my 9kg z wielkim trudem w chuście nosimy na moim kolanie w nienajlepszym stanie ;/
my 9kg z wielkim trudem w chuście nosimy na moim kolanie w nienajlepszym stanie ;/
bo niektóre chusty 9 kg juz nie daja rady... Ja juz Nati dawno sprzedałam, musze sie tez pozbyc Didymosa z kaszmirem bo jest za cienki.
Ale bez chusty nie załatwiłabym wielu spraw, nie wyszła na spacer w kopnym sniegu. Poza tym my to lubimy :-)
aldonta
bo niektóre chusty 9 kg juz nie daja rady... Ja juz Nati dawno sprzedałam, musze sie tez pozbyc Didymosa z kaszmirem bo jest za cienki.
Ale bez chusty nie załatwiłabym wielu spraw, nie wyszła na spacer w kopnym sniegu. Poza tym my to lubimy :-)
nasza jest do 12.....i daje rade ładnie sie układa, mam własnie nati skośną.....przy mrozie w odpietej kurtce chyba bym zamarzła a na kórtkę....hmm....nieee
a lubic to my tez lubimy
reklama