reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
hmm?? jak zapinałam?? przecięgnełam tylko pasy przez górną część śpiworka.. zresztą ja jeszcze nie zapinam pasów, bo młody w wózku jest tylko jak idzie spać na spacerze, więc leży i się nie kręci :-p
może my mamy jakieś inne te śpiworki???
mój jest na góre ocieplany, jakby polarkowy a w nóżkach wcale :no:

wow i jak? nie był za duży dla niej?

ocieplony jest od góry a od pupy nie więc my tam kładziemy kocyk i zawijamy na nóżki w góre....

i mamy przypieta górna część.. ale stwierdzam ze jest wąsko z tym spiworkiem

no ja siedze w chuscie teraz :-) Stachu śpi.

wiolan, ja mam 7 chust teraz... to nałóg jest... i Mai Tai zamówiony do mnie poczta idzie.

a nie, 6 - zapomniałam, że jedną w weekend sprzedałam...

Ostatnia edycja:
my 9kg z wielkim trudem w chuście nosimy na moim kolanie w nienajlepszym stanie ;/

bo niektóre chusty 9 kg juz nie daja rady... Ja juz Nati dawno sprzedałam, musze sie tez pozbyc Didymosa z kaszmirem bo jest za cienki.
Ale bez chusty nie załatwiłabym wielu spraw, nie wyszła na spacer w kopnym sniegu. Poza tym my to lubimy :-)

bo niektóre chusty 9 kg juz nie daja rady... Ja juz Nati dawno sprzedałam, musze sie tez pozbyc Didymosa z kaszmirem bo jest za cienki.
Ale bez chusty nie załatwiłabym wielu spraw, nie wyszła na spacer w kopnym sniegu. Poza tym my to lubimy :-)

nasza jest do 12.....i daje rade ładnie sie układa, mam własnie nati skośną.....przy mrozie w odpietej kurtce chyba bym zamarzła a na kórtkę....hmm....nieee
a lubic to my tez lubimy :)

reklama
aldonta mam specjalny polar z dziurą na dziecko w chuście ;-) i do tego kurtka na snowboard XL. Stach na polarowy kombinezon z kapturem/kominiarką. Bez tego bym nie wyszła.

Do góry