reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Jak ja żałuję że nie kupiłam x-landera podwójnego.Same dobre rzeczy słyszę o tym wózku a tu kupiłam taki okropny wózek(nie miałam wyboru)-cięzki, niezręczny. Ładnie się prowadzi ale tylko po równym chodniku, a po drodze do szkoły nie są wcale takie równe chodniki. Człowiek mądry po fakcie:-(To jest mój wózek Obaby XI Tandem Stroller/Pushchair - Sport Red#

Podobny do Phil and Ted's ale gorszy. Problem mam taki też że w głównym siedzeniu jest ciepło bo jest śpiworek a w tym mniejszym problem bo śpiworek nie pasuje i chociaż daje kocyki to nadal zimno.Nie wiem co z tym zrobić.

reklama
dzis zapięłam spacerówkę bo w gondolce i w kombinezonie trochę ciasno, dziewczyny, które maja x landera- jeździcie już spacerówką?
My dzisiaj mieliśmy pierwszy spacerek w spacerówce :tak: Hanuśka zadowolona :-D Tylko śpiworek zakładamy inny, bo ten z x-landera chyba za ciepły na te mrozy nie jest
X-lander x3 po śniegu super się prowadzi :tak:

Ja już drugi tydzień z Nadią w spacerówce,inaczej się nie dało,bo siadała w gondoli.Nie jest tak najgorzej,pomimo, że kubełkowe siedzenie,ale opatulona śpiworkiem i kocykiem nie marznie.Chociaż moi rodzice stwierdzili,że wózek nie nadaje się na zimę i sprezentowali Nadii większą spacerówkę bebeconfort elea.Wciąż na nią czekam,chyba dostanę ją wtedy,jak pojadę do rodziców na Święta.

u nas wczoraj oficjalnie gondola powedrowala na szafe bo mimo swoich 78cm jest za krotka dla dziecka ktore ma ponad 70cm, jest ubrane w kombinezon i opatulone w koc. spiworek to juz w ogole by sie nie zmiescil. 7miesiecy przejezdzone w gondoli to i tak niezly wynik ;)

Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że Hanusia wczoraj pierwszy raz jechała w większym foteliku samochodowym, bo w mniejszym już miała za ciasno

a jaki fotelik macie bo ja szukam i ciężko mi się zdecydować:( teraz myśle o Bebe Confort Iseos TT, albo Maxi Cosi priori, no i zastanawiałam się jeszcze nad Chicco Key 1 x-plus. Nie widziałam ich na żywo i nie mam jak za bardzo porwnać

reklama
Do góry