reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Gdzie we Wrocku można kupić tą spacerówkę??

Ja będę kupowała w glucku w Pasażu Grunwaldzkim - niby drogi sklep, ale akurat ten wózek nie jest droższy niż w necie. Sprzedają za ok 1300, ale dają 5% upust, więc wychodzi cena jak w necie - 1200zł + przesyłka. W necie można też dostać jakieś w promocji za 999, ale tylko wybrane kolory a ja chcę czerwony - tego koloru nie ma w promocji.

Boszzzzz co za ceny!! ;)

Noo tanie to to nie jest, już kiedyś pisałam że jako dodatkowy wózek parasolkę to wybrałabym coś tańszego, ale to będzie dla nas podstawowa spacerówka, bo innej nie mamy. Mam samą gondolkę i to kupioną używaną, więc ze spacerówką mogę już sobie zaszaleć tak żeby była i lekka i na długo starczyła.

Afi - a ten fotelik, który niebawem zamierzacie nabyć, też chcecie od razu zacząć używać? bo mój fotelik strata jest niesamowicie ciasny i tez będe musiała pomyśleć o nowym, ale te, o których pisałaś są od 9 kg..
zastanawiam się, czy można zacząć używać troszkę wcześniej

myślę, że fotelik kupimy w przyszłym miesiącu, a z używaniem zobaczymy. chciałabym żeby Jagoda pewnie siedziała. nieststy nasz MC Citi jest juz bardzo ciasny... :/ pewnie skończy sie to ograniczeniem podróży na jakis czas :/

dziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizas... obejrzyjcie jutrzejszy odcinek 'majki', laska ma dziecko w chuscie tak zamotane ze po prostu TRAGEDIA!!! az mam ochote napisac do tworcow serialu ze dziecku krzywde robia :/

reklama
Do góry