reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
dla mam ktore maja dzieci z mala roznica wieku i szukaja podwojnego wozka: Welcome to phil&teds - znajoma ma ten model i bardzo sobie chwali.

hmm.. zobaczymy jak wyjdzie ;) ale chyba trzeba będzie sobie sprawić taki wózek... całe szczęście, że wytargowałam u M. zmiane mieszkania przed narodzinami drugiego dziecka, bo z takim (i z dwójką dzieci), to ja na czwarte piętro juz bym nie dala rady ;P

edit: ale zaraz! gdzie gondola dla bąbla?

jest opcja gleboki + spacerowka, wyglada to tak:

draft_lens8055701module71786501photo_1259584571Phil__Teds_Vibe_sideview.

2731604637_4638692685.jpg

i wszystkie opcje:

383169_f520.jpg

wozek ma niewatpliwa zalete: jako jedyny podwojny miesci sie do malej windy.

Mi też się ten wózek nie podoba...a już ta niby gondola to wogóle jest beznadziejna...ale fakt że plusem jest to że jak na wózek dla dwójki dzieci to jest super zgrabny i nieduży :)

ja tak wklejam bo znajoma go ma, mieszka w wiezowcu na 8pietrze z mala winda, wychowuje dwojke dzieci sama i ten wozek jest dla niej jak zbawienie, super sie sprawdzil. duzo mam poleca podwojne wozki tej firmy, moze ktorejs z Was kiedys jakis inny model przypasuje.

estragon - a hurtownia na ul św. kingi ? ja tam kupowałam wózek

asieek- na Twojej ulicy mieszka nasza znajoma, w bloku z pomarańczową górą, kojarzysz?

a ja chyba rozpakuje spacerówkę, bo mały już się nie mieści do gondoli ;/

reklama
Czy któraś z was używa albo planuje zakup nosidelka dla malucha? Chusty nie chcę, nie chciałabym wdawać się tu w dyskusje dlaczego.
Nosidełko, zaznaczam chcemy uzywac głównie do robienia zakupów, wiec mala nie bedzie w nim spedzala duzo czasu.

Do góry