reklama
N
nataliak
Gość
tak, sa najbezpieczniejsze dla najmniejszych dzieci i najbardziej uniwersalne pozniej, poza tym te ktore maja splot skosno-krzyzowy dodatkowo sprawiaja ze odczuwalny ciezar noszonego w chuscie dziecka jest mniejszy.
N
nataliak
Gość
tkanych jest niewielki wybor: http://www.allegro.pl/83698_wiazana_tkana.html?change_view=1. polecam girasol, didymos, lenny lamb i nati.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
matka_polki
Zaciekawiona BB
My dostaliśmy chustę w prezencie i leży sobie nowiutka pod łóżkiem i się kurzy jakoś się nie przekonaliśmy. Sama nauka wiązania trochę trwa. nie wiem, może byliśmy z aleniwi? Używaliśmy sporadycznie nosidełka, zwłaszcza mój mąż lubił małą nosić. Ale widzę dużo mam z chustami, to znaczy, że jednak ten "wynalazek" się sprawdza Może i my przetestujemy przy drugim dziecku... Albo nawet przy córci, bo podobno można dzidzię nosić do 3 roku zycia. Tylko - co mój kręgosłup na to?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
my nie mamy chusty i niestety chyba nie kupię(
Za to wczoraj będą przy okazji w galerii na wyprzedaży kupiłąm małej śliczną kurteczkę idealną na jesień...a dla siebie 2 bluzki...które wreszcie się dopną na cycach))
Za to wczoraj będą przy okazji w galerii na wyprzedaży kupiłąm małej śliczną kurteczkę idealną na jesień...a dla siebie 2 bluzki...które wreszcie się dopną na cycach))
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a ja doszłam do wniosku, że nawet nie wiem, czy chusta mi się spodoba i wczoraj kupiłam na próbę tanią- elastyczną, jeśli mi się spodob, to napewno zainwestuję w dobrą tkana- droższą..
Aga u kogo kupowałaś?
aga0411 ja tak zrobiłam, bo bałam się że nie nauczę sie wiazać ale nauczyłam sie i uważam że to była dobra inwestycja i do 10 kg mozna nosić dzidzie w elastycznej wiec ja z tkaną narazie sie wstrzymam ale zakupię napewno
reklama