reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Fornetka, mam i-d-e-n-t-y-c-z-n-y wózek, i model i kolory. Nam się świetnie sprawdził, teraz będzie nim trzecie dziecko jeździć.:), bo kupowaliśmy go od siostry P., po jej synku:)

reklama
no i wózek mam w domu.....i klops............... przyjechalismi i przy wyjmowaniu z worka cosik małego odpadło.....zaczełam oglądać i......mała czarna klamra trzymajaca oparcie spacerówki jest uszkodzona.............. wrrrr.......zawsze cos !!!! ale się mój A nagada, juz to słyszę..... buuuuu :(((

Fornetka, mam i-d-e-n-t-y-c-z-n-y wózek, i model i kolory. Nam się świetnie sprawdził, teraz będzie nim trzecie dziecko jeździć.:), bo kupowaliśmy go od siostry P., po jej synku:)
Oleśka ja jak go kupowałam z dziadkami oczywiście dla brata to mi sie strasznie podobał i szczerz mówiąc wcale nic nie stracił na swoim wyglądzie.

DLA DZIEWCZYN KTÓRE SZUKAJA X-LANDERA CARBON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z powodu mojej przygody z klamerka pogadałam z Panem, to juz załatwione ale pytałam o torbe w kolorze carbon choc wózek mam energy i własciciel powiedział , że produkcja jest przesunieta na czerwiec!!! może sie okazać że dopiero pod koniec czerwca bedzie ten kolor.

ja dzis zamówilam x landera xa 2010 w kolorze Arctic, z fotelikiem maxi cosi cabrio fix kolor botanic luxury+ dodatki (tj. moskitiera i folia przeciwdeszczowa na gondolkę i saszetka na drobiazgi do zawieszenia na wózek) ...teraz pozostaje mi czekać na odpowiedź sklepu internetowego, kiedy mogę sie spodziewać dostawy...pewnie za miesiąc..heh...tyle, że termin dopiero na 29.05 wiec chyba wóz zdąży dotrzeć...

ja dzis zamówilam x landera xa 2010 w kolorze Arctic, z fotelikiem maxi cosi cabrio fix kolor botanic luxury+ dodatki (tj. moskitiera i folia przeciwdeszczowa na gondolkę i saszetka na drobiazgi do zawieszenia na wózek) ...teraz pozostaje mi czekać na odpowiedź sklepu internetowego, kiedy mogę sie spodziewać dostawy...pewnie za miesiąc..heh...tyle, że termin dopiero na 29.05 wiec chyba wóz zdąży dotrzeć...

no własnie mówił mi własciciel że carbon i arctic ma być w czerwcu byc może pod koniec...........ja chciałam czarna torbe ale czekac mi sie nie chce.................daj znac jak Ci odpiszą..........bede wdzieczna :) a gdzie pytałaś?

To zależy od dostawcy(sklepu internetowego),ja swój zamówiłam dwa miesiące temu i nie było i nie ma nadal(zrezygnowałam),zmieniłam sklep i jest dostępny od ręki.Ja mam termin na 27.05, więc podobnie,ale wolę wózek mieć wcześniej,bo nigdy nic nie wiadomo ...,a po drugie chcę już mieć;-)

reklama
no własnie mówił mi własciciel że carbon i arctic ma być w czerwcu byc może pod koniec...........ja chciałam czarna torbe ale czekac mi sie nie chce.................daj znac jak Ci odpiszą..........bede wdzieczna :) a gdzie pytałaś?

jasne, jak tylko sie skontaktują to dam znac...powinni to zrobic max do jutra....a zamówiłam na bobowózki.pl.... u nich na stronie nie ma zadnej informacji,ze np. wózek w danym kolorze nie jest w chwili obecnej dostępny, a wiem, że na innych stronach sklepów internetowych takie informacje sa zamieszczane np na tosia.pl jest napisane, że x lander będzie dostępny dopiero na koniec kwietnia....więc różnie to bywa...będę czekac na kontakt z ich strony i dan znac...

Do góry