reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

To zależy od dostawcy(sklepu internetowego),ja swój zamówiłam dwa miesiące temu i nie było i nie ma nadal(zrezygnowałam),zmieniłam sklep i jest dostępny od ręki.Ja mam termin na 27.05, więc podobnie,ale wolę wózek mieć wcześniej,bo nigdy nic nie wiadomo ...,a po drugie chcę już mieć;-)
a który to sklep, gdzie wózek jest dostepny od ręki...możesz udzielić informacji:)

reklama
Bali, bardzo podoba mi sie ten wozek, szczegolnie w wersji pomaranczowo-czarnej. Jest taki moderne. Co do przedzierania sie przez sniezne zaspy, to nie wiem jakie wozki sa do tego najlepsze. Ja gondole zamierzam uzywac do pol roku, do roku glebsza spacerowke, a od roku parasolke maclarena, wszystko juz mam lacznie z parasolka. Starszego tez od roku przesadzilam w parasolke. Stad wiem, ze i tym razem tak bedzie. Caly zestaw gondole ze spacerowka i fotelikiem samochodowym, oraz torba z przewijakiem do wozka niemieckiej firmy hauck kupilam w toy'r'us, w promocji za 330 euro caly zestaw, nowe na gwarancji. W kolorze ciemny braz z niebieskimi wstawkami. Maclarena Quest Sport dostalam od kolezanki, po jej dziecku jest jak nowy, w kolorze grafitowym z czerwonymi wstawkami. Kiedys juz dawno temu wklejalam zdjecia. Wkleje jeszcze raz caly zestaw z hauck wyglada tak, to ten braz z niebieskim z pierwszego zdjecia.

Poussette combiné 4 en 1 Hauck Bleue - Les Poussettes - La Sortie de Bébé - par

Nasz wózek też już czeka na córcię, a teraz się wietrzy :-D Z racji tego, że mieszkamy na wsi i przed domem mamy polną drogę, ostatecznie kupiliśmy x-landera x3 z 2009 r. Ma ogromiaste koła ;-)

Nasz wózek też już czeka na córcię, a teraz się wietrzy :-D Z racji tego, że mieszkamy na wsi i przed domem mamy polną drogę, ostatecznie kupiliśmy x-landera x3 z 2009 r. Ma ogromiaste koła ;-)

jak patrze na naszego XA to koła mnie przerazaja!!!!!!.....no ale zobaczymy czy zima rzczywiście dadza rade i w domku rodziców gdzie tez jak wieś i to górzysto-wartepiasta

my tak samo x-lander x3 z 2009 r. kolor malinowy a wy jaki macie ? :-)
koła ma świetne na nasze wiejskie drogi. tym bardziej ja lubię też po lesie chodzić ;-)

reklama
My mamy w ostateczności kolor Brick - trochę kupowaliśmy go w ciemno na Allegro, ale jest super i po okazyjnej cenie, bo tylko 999 zł (bez fotelika, ale z resztą dodatków). Wcześniej chcieliśmy green, ale akurat nie było ciekawych aukcji ;-)

my daliśmy 1200 kurier gratis i z fotelikiem i dużo dodatków było:torba, plecak, saszetka, folia na gondole i na spacerówkę, x-mug, i jeszcze jakieś, więc myslę, ze cena też super jak za nówkę :-)

Do góry