reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

tylko jedna rzecz mnie wkurzyła, sprzedawczyni spytałą na kiedy mam termin, ja ze maj a ta mnie wyśmiała, ze tak wczęsnie oglądam.
to jej mowię ze oglądam, a nie kupuję i tyle:wściekła/y:
świetne podejście do klienta nie ma co!! :cool2:
myślę, że sprzedawcy zdają sobie sprawę z tego, że większość z nas ogląda w sklepie stacjonarnym a kupuje w necie - stąd takie "chamskie" podejście u niektórych z nich, co oczywiście jest nie do przyjęcia :no:

reklama
świetne podejście do klienta nie ma co!! :cool2:
myślę, że sprzedawcy zdają sobie sprawę z tego, że większość z nas ogląda w sklepie stacjonarnym a kupuje w necie - stąd takie "chamskie" podejście u niektórych z nich, co oczywiście jest nie do przyjęcia :no:
bo przez internet kupując masz o wiele taniej, chociaż nie powiem zdziwiła mnie ceną no i że wszystkie dodatki poza torba sa w cenie wózka.

otóż to, nie zawsze w necie jest taniej.. więc zamiast zachęcić do zakupu u nich tylko zniechęcają swoją postawą..
a gdyby cena wózka w sklepie stacjonarnym różniła się powiedzmy o jakieś 100zł od tego w necie to chyba wolałabym kupić na miejscu i mieć święty spokój.. ewentualny serwis na miejscu itd itp

otóż to, nie zawsze w necie jest taniej.. więc zamiast zachęcić do zakupu u nich tylko zniechęcają swoją postawą..
wiesz, pewnie jak bym z wielkim brzuchem wpadła to by ze 3 mi usługiwały he he
a ja jeszcze w kozakach na obcasiku i płaszczyku zero brzucha widać :-)

:-D:-D:-D no już sama nie wiem :-p ale powiem Wam, że tak się podjarałam ogladając wózki i łózeczka i już nie mogę się kwietnia doczekać :tak:

tez dzis ogladalismy wozki. na chwile tylko weszlismy do sklepu zeby zorientowac sie czy maja to co chcemy i w jakich cenach bo najprawdopodobniej w tym wlasnie sklepie bedziemy finalnie kupowac bryke maluchowi. pytalismy wlasciwie tylko o x-landera xa (1600zl) i jedo fyn (1200zl). malzowi sie bardziej jedo podoba i faktycznie lepiej sie go prowadzi. sama juz nie wiem...;)

tez dzis ogladalismy wozki. na chwile tylko weszlismy do sklepu zeby zorientowac sie czy maja to co chcemy i w jakich cenach bo najprawdopodobniej w tym wlasnie sklepie bedziemy finalnie kupowac bryke maluchowi. pytalismy wlasciwie tylko o x-landera xa (1600zl) i jedo fyn (1200zl). malzowi sie bardziej jedo podoba i faktycznie lepiej sie go prowadzi. sama juz nie wiem...;)
też kiedyś myslałam o jedo fyn, ale spacerówka jakoś za bardzo mi nie podchodzi. a w x-landerze zaczyna mnie drażnić, że co druga dziewczyna na ulicy taki posiada :-)
swoją drogą cena u ciebie i umnie podobna, tylko zastanawiam się, czy to nie są modele z 2008 roku

z 2009 bo x-landery z 2008 mialy lamane raczki a z 2009 maja teleskopowe (wysuwane). czytam wlasnie opinie o jedo fyn i sa ok. spacerowka tez mi odpowiada. wychodzi na to ze wybor bedzie zalezny od kasy. 400zl piechota nie chodzi ;P

reklama
z 2009 bo x-landery z 2008 mialy lamane raczki a z 2009 maja teleskopowe (wysuwane). czytam wlasnie opinie o jedo fyn i sa ok. spacerowka tez mi odpowiada. wychodzi na to ze wybor bedzie zalezny od kasy. 400zl piechota nie chodzi ;P
nataliak mam prośbę możesz zamieścić tu foto z 2008 i 2009? bo coś mi sie zdaje, ze ten który dziś ogladalam to z 2008 , ale chcę mieć pewność.
prosze jak masz chwilkę to wrzuć

Do góry