reklama
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Mój wózek ma już lokatora - wiec - nie wiem - chyba będę musiała zakupić inny ???
Na dodatek lokator wyrzucony ze swojego przytulnego lokum - jest obrażony - i wraca tam jak bumerang - twierdząć "że był tu pierwszy"
Zupełnie jakbym widziała mojego rudego sierściuszka
Julienx no to teraz nie masz wyjścia trzeba nowy wózeczek zakupić chyba że kotek zaakceptuje dostawkę;-)
Krewetka super że wózeczke mknie do Ciebie w końcu
Ależ ja się cieszę że jednak zdecydowaliśmy się wtedy na zakup wózka, teraz jeden problem mniej:-)
Krewetka super że wózeczke mknie do Ciebie w końcu
Ależ ja się cieszę że jednak zdecydowaliśmy się wtedy na zakup wózka, teraz jeden problem mniej:-)
N
nataliak
Gość
jest jest jest! pomacalismy w koncu wozek!;P
ostateczna decyzja zapadla: kupujemy delti emu. jest bardzo zgrabny, wezszy i nizszy od wiekszosci wozkow, leciutki, po prostu sam jedzie! a co do tej wysokosci to jesli dla kogos jest za niski to ma specjalne adaptery ktore podwyzszaja gondole o prawie 10cm, malzowi wysokosc z adapterami pasuje idealnie. gondolka leciutka, zakladanie jej na stelaz bardzo latwe i wygodne. poza tym wozek sklada sie do bardzo kompaktowych rozmiarow, nawet gondola!
ostateczna decyzja zapadla: kupujemy delti emu. jest bardzo zgrabny, wezszy i nizszy od wiekszosci wozkow, leciutki, po prostu sam jedzie! a co do tej wysokosci to jesli dla kogos jest za niski to ma specjalne adaptery ktore podwyzszaja gondole o prawie 10cm, malzowi wysokosc z adapterami pasuje idealnie. gondolka leciutka, zakladanie jej na stelaz bardzo latwe i wygodne. poza tym wozek sklada sie do bardzo kompaktowych rozmiarow, nawet gondola!
N
nataliak
Gość
widzielismy tylko szary. na 90% chcemy zielony ale podoba nam sie tez ciemnoniebieski. na stronie producenta kolory sa troche przeklamane bo zbyt jaskrawe, w rzeczywistosci wygladaja tak jak na tej aukcji: DELTI EMU 6 EL. GRATIS ADAPTERY MAXI COSI X-LANDER (967539093) - Aukcje internetowe Allegro
nataliak gratulacje za podjecie decyzji.i wózeczka.
evelle mam cynk o warriorze.podobno mozna go zobaczyc w Poddębicach. i jest tylko jeden. pojadę tam ale mogę dopiero w poniedziałek.porównam go z jumperem bo tez go mają i postaram się zdać relację. mam nadzieję ze nie wykupią.....
evelle mam cynk o warriorze.podobno mozna go zobaczyc w Poddębicach. i jest tylko jeden. pojadę tam ale mogę dopiero w poniedziałek.porównam go z jumperem bo tez go mają i postaram się zdać relację. mam nadzieję ze nie wykupią.....
aldonta
Fanka BB :)
Powiedź mi proszę czy ten kolor energy to taka bardziej żywa czerwień czy malina?
moim zdaniem malina taka nie za jasna....jest ok bo np moje oczy czerwieni nie przyswajaja hahaha a ten mnie urzekł...........
reklama