reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

he he jakiś czas temu też wrzucałam takie fotki z lokatorką w wózku Tomka :-) ale wózek schowaliśmy i kociak musiał iść na drapak :-p

reklama
Julienx no to teraz nie masz wyjścia trzeba nowy wózeczek zakupić:-D chyba że kotek zaakceptuje dostawkę;-)
Krewetka super że wózeczke mknie do Ciebie w końcu
Ależ ja się cieszę że jednak zdecydowaliśmy się wtedy na zakup wózka, teraz jeden problem mniej:-)

jest jest jest! pomacalismy w koncu wozek!;P
ostateczna decyzja zapadla: kupujemy delti emu. jest bardzo zgrabny, wezszy i nizszy od wiekszosci wozkow, leciutki, po prostu sam jedzie!:) a co do tej wysokosci to jesli dla kogos jest za niski to ma specjalne adaptery ktore podwyzszaja gondole o prawie 10cm, malzowi wysokosc z adapterami pasuje idealnie. gondolka leciutka, zakladanie jej na stelaz bardzo latwe i wygodne. poza tym wozek sklada sie do bardzo kompaktowych rozmiarow, nawet gondola!

Julienx, foto boskie!:-D
Nataliak, fajnie że udało Wam się w końcu namierzyć furę! Nasz wózek też już w końcu dotarł do PL, więc jutro jadę go odebrać!:-)

nataliak gratulacje za podjecie decyzji.i wózeczka.

evelle mam cynk o warriorze.podobno mozna go zobaczyc w Poddębicach. i jest tylko jeden. pojadę tam ale mogę dopiero w poniedziałek.porównam go z jumperem bo tez go mają i postaram się zdać relację. mam nadzieję ze nie wykupią.....

reklama
Do góry